Şimdi Ara

Önce Adebayoru Sonra Arda Turanı Başakşehire Hediye Ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Form geçici klas kalıcı şunu anlayamadık bir türlü. Demba Ba yı bu yüzden alalım işte adam güçlü oyuncu geçen sene bunu gösterdi ayrıca Şhangay ile hazırlık maçlarına çıkıyor adam gayet iyi.

Hatta hediye ettiklerimize Burak Yılmazıda koyabiliriz 16 gole ulaştı adam.

• Şu efendi tayfa yok mu ? Herşeye tamam der Fikret orman ve Şenol güneşe toz kondurmaz , Fikret ormanın destekçisiyim ama şu konularda hata yaptı.

Talisca yerine Arda güzel olurdu.En az %20 daha şansımızı artirirdi tek başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 21 Ocak 2018; 17:57:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Şu efendi tayfa yok mu ? Herşeye tamam der Fikret orman ve Şenol güneşe toz kondurmaz , Fikret ormanın destekçisiyim ama şu konularda hata yaptı.

Talisca yerine Arda güzel olurdu.En az %20 daha şansımızı artirirdi tek başına.

15 maçta 16 gol attı Burak Yılmaz.

Arda Turan ligi sallayacak şimdiden belli oldu dar alanda Başakşehir sistemine fena oturdu adam tiki taka ile dağıtacaklar ortalığı.

Adebayor zaten geçen sene hediye ettik Başakşehire öyle böyle değil inanılmaz bir seviye atlattı Başakşehire sırf onun için izliyorum avrupada bu kadar iyi oynayan forvet yok inanılmaz sırtı dönük oynuyor tam bizim sisteme göre. Hatta Quaresmanın havadan ortalarını da katarsak kaçan balık balina oldu.
  • Adabayor ligin en iyi forveti adam ayaginda topu ne güzel tutuyor oyle hayran kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcelona görmüş adam bu çöp ligi mi dağıtamayacak maçın özetini izledim o kadar çok geniş alan var ki ara pas atmalık ee oda barcelona dan bir şeyler öğrenmiştir heralde
  • Asıl Beşiktaş düşmanıdır o yazanların. bas bas bağırdık seversin sevmezsin uçardı şenol hocayla uçar bu ikisi (arda Burak)

Şimdi yazmaz hiç biri Hebele Hebele etmez

Derhal temizlenmesi lazım bu tür taraftarın hiç bir getirisi yok zararı var

• Ardanın size geleceğini nerden çıkardın da hediye ettik diyorsun ?

Başak gsnin doğrudan rakibi olmadığı için gitti yoksa yatıp parasını alacaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burak Yılmaz derken? 3-3 lük maçı unutmuşunuz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

barcelona görmüş adam bu çöp ligi mi dağıtamayacak maçın özetini izledim o kadar çok geniş alan var ki ara pas atmalık ee oda barcelona dan bir şeyler öğrenmiştir heralde

Geniş alanlar var evet ama defanstan o kadar sakin ve direk çıkıyorlar ki ondan geniş alan varmış gibi görünüyor Adebayor inanılmaz böyle bi forvet görmedim daha bu ligde.
  • Beşiktaş iyi kadrosu var diyorlardı benim Galatasaray da bence oynayamayacak adamlara keşke gelse diyorlar. arda Burak

• Yedek bile olamazlar bizde. Kaptirmisiz arda gol atti ya saniyesinde konu acmislar. Ne de olsa bunlara gore rakipteki oyuncu iyidir besiktastaki oyuncu kotudur. Bilincaltlarina islemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Asıl Beşiktaş düşmanıdır o yazanların. bas bas bağırdık seversin sevmezsin uçardı şenol hocayla uçar bu ikisi (arda Burak)

Şimdi yazmaz hiç biri Hebele Hebele etmez

Derhal temizlenmesi lazım bu tür taraftarın hiç bir getirisi yok zararı var

Bu temizlenmeli lafina da hastayim

Getir paspasi temizle bari dhdhdubshdbsdjzhs

• Beyler bu bahsedilen adamlar tamamen risktir, şimdi olmuş olanın arkasından böyle konuşmak kolay fakat mevzuların öncesinde bu kararları almak çok zor...

Adebayor ilk gündeme geldiğinde kulüpsüz durumdaydı ve 5 6 ay top oynamamıştı diye hatırlıyorum, buraya gelip oynamadan 1 2 sezon başınıza bela olsaydı ne olacaktı ? Fikret Orman'a salvolar başlardı...

Arda konusu içinde aynı şeyleri söylemek istiyorum, gelip tutmasa bir ton söz edilirdi.

Lens konusunda şimdi neden kimse konuşmuyor ? Taraftar istedi alındı fakat tutmadı ? 11'e bile düzenli çıkamıyor.

Beyler bu kararlar alındığı dönemlere bakın, şuan geçmiş görüp gündemi konuşmak kolay...

En basit örnek RVP, bu adam geldiğinde açıkçası çok tedirgin olmuştum. Lige damga vurur diye düşünmüştüm fakat ne oldu ? Adam yattı tatilini yaptı gitti...
  • Geçen sene Adebayor çok iyi olurdu. 3. forvet gibi gelecekti zaten, şimdi de direkt kadroya yazılırdı. Nokta atışı olurdu. Keza Arda da şu an çok ihtiyacımız olan, Beşiktaş'a bir terbiyesizliği olmamış, hatta 7 numaralı Seba formasını giymiş bir adam. İnanılmaz katkı verirdi.

Ancak Burak Yılmaz denen emek hırsızı canımız ciğerimiz, güzide kulübümüz ile aynı cümlede bile yer almamalı.
  • Bu adamların başarılı gözükmesinin sebebi oynadıkları sistem. Siz farklı şekilde oynuyorsunuz. Aynı başarıyı yakalayamayabilirlerdi.
  • Başakşehir'in almak istediği oyuncuyu Türkiye'den başka bir takımın alması imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda, başakşehir isterken Beşiktaşa gelmezdi, ardanın siyasi kimliğini ve başakşehir başkanının kim olduğunu hesaba katarsanız sonucu bulmak zor değil

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Arda, başakşehir isterken Beşiktaşa gelmezdi, ardanın siyasi kimliğini ve başakşehir başkanının kim olduğunu hesaba katarsanız sonucu bulmak zor değil

yav adam aylarca beşiktaşın kapısında yattı taraftar istemeyince b planı olarak mecbur başakşehire gitti

• Bence Arda riski alınabilirdi. Hem 10 numara hem kanatta aksamalar oluyor, bir taşla iki kuş misali 2 mevkide de işimize yarardı. Hadi biz almadık diyelim tıpkı Adebayor olayında olduğu gibi rakibe gitmesi de kötü oldu. Keşke Avrupada bir klübe gitseydi.

• Ardanın masrafından haberiniz yok herhalde iett'ye zam yakındır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.