Şimdi Ara

Önce hattı üzerime mi alayım yoksa numara mı taşıyayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayken babamın üzerine turkcellden mobil hat almıştım. Sonra hem babam hem de ben türk telekoma numaramızı taşıdık 1 yıl önce. Şimdi babam türktelekomda ama ben bimcell e geçmek istiyorum. Fakat 5 gün sonra taahhütüm bitecek. Ama hattımı kendi üzerime almak istiyorum ayrıca. Hangisini önce yapmalıyım ve ne kadar öderim ? Kafam baya karıştı. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• Senin iş baya karışık 100 üzeri ücret çıkar bayiden bayiye göre
    Bimcell e geçeceksen bimcell de deviri nasıl yaparlar bilemem

Devir yapınca 3 ay taşınmıyordu hat
    Tahhütün bitiyormuş bayiye gidip fiyat al yenilemeden devir yap faturalıda iken ne ücret çıkar Faturasıza geçince yapınca ne kadar diye.

Bence bu hattı kapayıp yeni bimcell hat almak daha ucuza gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat devir işleminden sonra 3 ay geçmeden numara taşıması yapılamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat faturalı olduğu için faturalı devir alabilirsin. sen faturasız kullanmak istiyorsan bimcell'e geçiş yapıp, 3 ay sonra devir alman gerekiyor.

eğer faturalı devir alırsan 3 ay sonra devir etmek istersen taahhüt cezası yansır ve ekstra devir ücreti ödersin. o yüzden en mantıklısı bimcell'e geçiş yaptıktan 3 ay sonra devir alman.

hat devir ücreti faturasız için; 86 ₺

faturalı için ayda yeni hatmış gibi özel iletişim vergisi vs ödüyorsun. o da telsiz kullanım ücreti ile birlitke ayda 14, 15 ₺ gibi bir şey yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.