Şimdi Ara

Once Upon a Time In Hollywood | Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
7
Favori
13.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: John WICK

Filmi daha demin bitirdim filmde surukleyicilik yok olaylar arasi fazla kopukluk var. Ancak son 40 dakikasi eglenceli. Brad Pitt taşımış filmi adam gerçekten aktör olmak için doğmuş.

George un olayi ne belli degil mesela hippiler orayi habersiz ele mi gecirmis suistimal mi ediyorlar ben anlamadim ilerleyen dakikalarda ne oldugu da aciklanmiyor zaten.
    orada gerçek anlamda al gülüm ver gülüm olayi dönüyor yaşlı adam corç hayatını yaşıyor..

• Oscar'da en iyi film ödülüne aday
  • İzlemesem de olurdu, oyuncular hatrına izlenir ama.

şunu da eklemeden geçemeyeceğim:

"Yeah, we all love pussy"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 25 Nisan 2020; 13:36:6 >

• Kill Bill serisi hariç tüm Tarantino filmlerini izledim. Bu film sadece Death Proof'tan iyi bence. Ha yine de iyi film, Tarantino özelinde değerlendiriyorum çünkü. Adamın boş filmi yok.

Brad Pitt ve özellikle de Leo çok iyi oyunculuklar sergilemiş. Leo, Joaquin Phoenix olmasa yine Oscar alabilirmiş.

Bu arada Bruce Lee sahneleri hiç hoşuma gitmedi. Bruce'un yaşarken Amerikan sinema sektöründe karşılaştığı ırkçılığı Tarantino bu filmde de devam ettirmiş.
  • Brad olmasa çöp film.

Brad reis seni ikna etmek zordur ama diziye başlamalısın artık. HBO'da, AMC'de, Amazon'da ne bileyim en kötü Netflix'te görmek isteriz seni. Devir dizi devri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/10 Film kötü değil aslında ama kadro yönetmen derken beklenti yüksekti. Gerçi yıldz topluluğu olan filmler de genelde vasat oluyor. Onlara göre iyi bile sayılır. Ama Tarantino nun da en vasat filmi bu olmuş.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.