Şimdi Ara

Once Upon a Time In Hollywood | Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
7
Favori
13.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarantino'nun tüm ustalığını yansıttığı bir film olmuş. Nostaljiyi sanatsal bir çekicilikle birleştirmiş. Filmdeki en saçma ve gereksiz görünen bir sahnenin bile özgün bir yönü, yansıması var. Margot Robbie'nin sahneleri biraz daha doldurulabilirdi belki ama yönetmen yüzeysel kalmayı seçmiş. Konu diye yakınanlar yeni dalga Fransız sinemasından uzak dursunlar, ayrıca Tarantino'nun diğer filmlerinden de.
  • Sıkı bir Tarantino hayranıyım ama bu filme puanım 7.3/10

Oyunculuklar, dekorlar, kostümler, çekim açıları her şey çok iyi ama filmde çok boş sahneler vardı, Tarantino gereksiz uzatmış.

Senaryo boştu; en fazla 1 saat sürecek hikaye, uzatıldığı için senaryonun içi biraz boşaltılmış.

Bu arada Margaret Qualley namıdiğer Pussy Cat, bayıldım sana yavrum, bu ne güzellik
  • Filmi çok beğenerek 2. defa izledim (Evet, buradaki çoğu "çok kötüydü vs vs." diyenlerin tam zıttı olarak.). Filmin ilk 2 saati, 60'ları sevenler, o dönemin Hollywood'unu ilgi duyanlar için, herkes için değil. Yani bir nevi 60'lar Hollywood belgeseli tadında gidiyor ilk 1,5-2 saat. Ancak son 45 dkda asıl Tarantino kendini göstermeye başlıyor. Özellikle Hippilerle olan Spahn Film Çiftliği sahnesinden itibaren.

Çiftlik sahnesini çıkarmalıydı diyenler olmuş, komik. Belli ki, filmin açıklamasında dahi yazan Sharon Tate cinayeti ve Manson tarikatı hakkında pek bir bilginiz yok. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Film kötü bir film değil, sadece Tarantino'nun eski filmleri kadar geniş bir kitleye hitap etmiyor. Oyunculuklar ve ortam gerçekten çok güzel olduğu için onlardan bahsetmeye bile gerek yok. Cliff Booth için ayrı film çekilse gerçekten ilginç olabilir. Brad Pitt yaşlandıkça daha havalı olmaya başlamış.

Ayrıca son olarak, Manson'un gerçek arabası olan Ford Galaxie'yi bulmaları çok şaşırttı zira çok nadir bir araç. Diğer araba seçimleri de gerçekten çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 29 Ağustos 2019; 11:26:13 >

• Harika, eğlenceli, muhteşem filmdi. Oyunculuklar, sokak dekorasyonları, diyaloglar hepsi harikaydı. 12 tl ye 2 saat 45 dk lık muazzam sinema şöleni yaşadım. Genel olarak Tarantino tarzını aşırı sevmesemde bu film on numara olmuş.
  • filmi bugün izledim ve hiç bir şey anlamadım.

anlayan birisi ne olup bittiğini anlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

filmi bugün izledim ve hiç bir şey anlamadım.

anlayan birisi ne olup bittiğini anlatırsa sevinirim.
    '69 yazında işlenen Sharon Tate cinayetini ve Manson tarikatını biraz araştırırsanız parçalar yerine oturabilir. :)
  • 2.yarı ya girmek istemedim ..filmlere ben kolay kolay kötü demem ..ki tarantino yu da severim ama arkadaş ne çeksem izlenir diye film çekmiş resmen..

Evet bu film kötüydü hatta berbattı ve bu filme iyi diyen insanlar ben filmden sanattan anlarım havası için mi iyi diyorlar bilemiyorum..paranıza zamanıniza yazık etmeyin
    Ayrıca film pis ayaktan geçilmiyor..
    10/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 29 Ağustos 2019; 21:42:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde Brad Pitt ve DiCaprio baş rolde ve Hollywood anlatılmaya çalışılsa da esas konu arka plana itilmiş olan 69 yazında işlenen Sharon Tate cinayeti ve Manson tarikatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRae555

Filmi çok beğenerek 2. defa izledim (Evet, buradaki çoğu "çok kötüydü vs vs." diyenlerin tam zıttı olarak.). Filmin ilk 2 saati, 60'ları sevenler, o dönemin Hollywood'unu ilgi duyanlar için, herkes için değil. Yani bir nevi 60'lar Hollywood belgeseli tadında gidiyor ilk 1,5-2 saat. Ancak son 45 dkda asıl Tarantino kendini göstermeye başlıyor. Özellikle Hippilerle olan Spahn Film Çiftliği sahnesinden itibaren.

Çiftlik sahnesini çıkarmalıydı diyenler olmuş, komik. Belli ki, filmin açıklamasında dahi yazan Sharon Tate cinayeti ve Manson tarikatı hakkında pek bir bilginiz yok. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Film kötü bir film değil, sadece Tarantino'nun eski filmleri kadar geniş bir kitleye hitap etmiyor. Oyunculuklar ve ortam gerçekten çok güzel olduğu için onlardan bahsetmeye bile gerek yok. Cliff Booth için ayrı film çekilse gerçekten ilginç olabilir. Brad Pitt yaşlandıkça daha havalı olmaya başlamış.

Ayrıca son olarak, Manson'un gerçek arabası olan Ford Galaxie'yi bulmaları çok şaşırttı zira çok nadir bir araç. Diğer araba seçimleri de gerçekten çok güzel.
    ben de 2. kez gitmeyi düşünüyorum. dediğinize aynen katılıyorum 50 60ların hollywood sinemasına hâkim olanlara hitap ediyor ilk bölüm. bu devirde öyle biri çıkacağını da sanmam sinefil değilse.

• O kadar güzeldi ki 2.ye gidesim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi beğenen çok beğeniyor, beğenmeyen hiç beğenmiyor. Ben ikinci kısımdayım.

Bence çok spesifik bir kitleye hitap etmiş. 60'lar hollywood yaşantısına ve o dönemin amerikan sinemasına ilgi duyuyorsanız veya tarantino olsun taştan olsun diyenler varsa izlesin. Geride kalan kısıma hitap etmiyor bence.

Ve bence Hateful eight ile bu filmi çeken kişi aynı olamaz.
  • Uzun zamandir bekledigim bir film hala teredduteyim

• Olayların geçtiği yıllar iyi bir şekilde aktarılmış (kıyafetler, araçlar, hareketler, dekor vs) göze ve kulağa hitap etmesi açısından başarılı bulduğum film, bunun dışında bir esprisi de yok diyebilirim. Buna ilave birçok kere gözümüzün içine soktuğu nazi düşmanlığına, hippilere olan gereksiz nefretine ve bruce lee'yi afedersiniz itin şeyine sokmasına bir anlam veremedim. Bu filmde daha çok tarantino'nun egosunu izledim sanki, ben ne verirsem, nasıl gösterirsem, neyi anlatırsam, kimden nefret edersem doğrusu o gibi saçma bir his uyandı filmi izlediğimde, genelde izleyiciye bırakılır kimi olayların yorumu ancak filmde yönetmen sanki tavrını net bir şekilde ortaya koyuyor. Oyunculuklar konusunda leo'dan ziyade brad pitt'i daha başarılı buldum hatta kurt russell'da kısa rolüne rağmen iyiydi diyebilirim ancak oscar'lık performanslar beklemeyin derim

Filmin analizinden ne çıkar bilmiyorum, ikinciye izlemem büyük ihtimal, ne bileyim çok iyi çekilmiş düz/sıradan bir film desem yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 3 Eylül 2019; 21:10:0 >

• Film kötü değil ama büyük beklentiyle gittiğim için beklediğimi alamadım. Çok kopuk bir film olmuş.
    Brad Pitt’in karakteri çok iyiydi keşke sadece Brad ve Leo’yu izleseydik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Uzun zamandir bekledigim bir film hala teredduteyim
    bu film için kimseye git diyemem ama ben gerçekten beğendim.
  • tarantino'nun geçmişi değiştirme özelliğini de seviyorum.
    hamile olan sharon tate'i gerçekte olduğu gibi hippilere öldürtmek yerine hippileri Brad pitt'e harcattı. resmen ağızlarına *** Brad pitt. ben izlerken rahatladım.

bu filme kötü demeye kimsenin hakkı yok. sadece ilginizi çekmemiştir. o zaman gidin ilgi alanınızda bir şey izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Eylül 2019; 12:59:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

tarantino'nun geçmişi değiştirme özelliğini de seviyorum.
    hamile olan sharon tate'i gerçekte olduğu gibi hippilere öldürtmek yerine hippileri Brad pitt'e harcattı. resmen ağızlarına *** Brad pitt. ben izlerken rahatladım.

bu filme kötü demeye kimsenin hakkı yok. sadece ilginizi çekmemiştir. o zaman gidin ilgi alanınızda bir şey izleyin.
    Son 5 dk sında 3 kişiyi öldürdü, hafif aksiyon yaptı diye film iyimi oluyor. Filmin gerisi boş.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    ben öyle bir şey mi yazdım yukarda? 2 tane cümleye dayanarak yaptığınız şu garip tüme varım çıkarımlarınız yok mu, beni benden ediyor.
  • Piki iyli yipilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

bu film için kimseye git diyemem ama ben gerçekten beğendim.

Alıntıları Göster
    sirf buyuk ikili icin izlerim ama hayal kirikligi yasasamda yapacak bir sey yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.