Şimdi Ara

Once Upon a Time In Hollywood | Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
7
Favori
13.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle 8.7 imdb puanıyla Tarantinonun Pulp Fiction dan sonra en yüksek puana sahip olan filmi konumunda.23 Ağustos gelse de izlesek

Çizgi Kafe
    @cizgikafe
    ·
    21s
    ABD'deki açılış haftasonunda 40 milyon dolar toplayan Once Upon a Time in Hollywood, Quentin Tarantino'nun kariyerindeki en iyi açılış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 30 Temmuz 2019; 12:48:12 >
  • Zaten açılış sahnesi kesin full diyalog olacak insanlar oradan sıkılmıştır
  • Sizce IMAX'te izlemeye değer mi?
  • Aga Bradreyis dokturmus gene ama onun haricinde bi b*k anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 24 Ağustos 2019; 3:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNCELEMELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 23 Ağustos 2019; 21:14:21 >

• Tarantino ve Margot Robbie Film Üzerine ile Röportaj

• Filmi bugün izledim salonda fazla kalabalık yoktu film epeyce uzun sürdü. 60 ların müziğine fazlasıyla doyacaksınız. Benim sıralamam aşağıdaki gibi oldu ne yazık ki.

1-Pulp Fiction
    2-Kill Bill Vol 1
    3-The Hateful Eight
    4-Reservoir Dogs
    5-Django Unchained
    6-Kill Bill Vol 2
    7-Inglourious Basterds
    8-Jackie Brown
    9-Once Upon a Time In Hollywood
    10-Death Proof
  • Kesinlikle Tarantino'nun en kötü filmi degil.En iyi 3 filminin arasına girebilecek bir film de degil. 10 üzerinden 8 puanı hakediyor. Oyunculuklar ve atmosfer mükemmel gidin sinemada izleyin.

• Müzikler çok güzeldi. Filmin en güzel kısmı sonuydu. Bence 10 üzerinden 7.5 puanlık bir film.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • az önce geldim filmden, ben de yorumumu yazayım.

Bu filmi iple çekiyordum. Başrollerinde Brad Pitt & Leonardo Di Caprio. Harika bir şey bekliyordum.
    Beklentim o kadar yüksekti ki film 3D olmamasına rağmen paraya kıyıp IMAX salonda seyrettim.
    Şimdi ise verdiğim 34TL bilet parasına çok üzülüyorum.

Başrollerinde bu ikili olmasa ve yönetmeni Tarantino olmasa filmin yarısında çıkardım, hatta bence çoğu kişi çıkardı.

Film hakkında yapabileceğim tek olumlu yorum, oyunculuk. Brad Pitt ve Leo resmen döktürmüş.
  • Çekimler, diyaloglar falan güzel. O dönemi çok iyi yansıtmış ama konu baydı beni. Gereksiz uzun, filmden çıkarsan hiçbir şey olmayacak bir sürü bölüm vardı. Bruce Lee veya filmde oynadığı gibi kısa bölümler fena değil ama konuyla alakası olmayan veya ucundan kulağından çok az alakalı yerler için yarım saati bulan bölümler ayrılmış.

İtalya'ya bölümü, Margot'un sinemaya gittiği sahneler, hippilerin köyüne gittiği sahne vs. full gereksiz.

Al Pachino yu komple çıkarsan bir şey olmaz. Filmden çok çeşitli insanların hayatlarından kesitler gibi. Tarantino'nun çoğunu sevmem bunu da sevmedim. Saçma sapan bir film.

10/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 26 Ağustos 2019; 20:3:27 >

• bu filmin yorumları ne kadar kötü olursa olsun izliycem. inglorius basterds'ı da baya gömmüşlerdi ama güzel filmdi.
  • Son yıllarda izlediğim en kötü film. Çoğu insan klasik tarantino tarzı filmi diyorlar ama severler(!) böyle tarzı.

Arkadaş elinde bu kadar güçlü bir oyuncu kadrosu var. (dicaprio ve brad pitt'in oyunculuk bu arada mükemmel. alpacino'yu 10 dk var yada yok görüyorsunuz)
    Bu kadar teknolojik imkan var.
    Yılların verdiği tecrübe var..... arkadaş şu filmin bi konusu olsun. başı sonu olsun... ama yok.. koskoca boş bir film. Tamam sonunda eski olayları anlatıyor hem fikiriz ama kaç kişi biliyor bunları. gereksiz flashback'ler, bruce lee gibi bir efsaneyi dublöre dövdürtmesi, boş gereksiz konuşmalar, sıkıcı bir 2 saat 45 dk, yazık olan imax 2 sinema bileti...

bu arada adam üst düzey ayak fetişi olduğu için önceki filmlerinde olduğu gibi bol bol çıplak ayak görüceksiniz...
  • Filmi sevmek için ya sinemadan çooook iyi anlayıp o dönemi çoook iyi bilmek, ya da tarantino çöpü çekse beğenecek derecede hastalıklı bir hayran olmak gerekli.

2saat45dakikalık eziyetti benim için, olay konu hiçbir şey anlamadım filmden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmi dün akşam eşim ile birlikte izledim , ben filmi genel anlamda beğendim. Leonardo di Caprio ve Brad Pitt evet döktürmüşler ve zaten beklentide buydu fakat gözden kaçmaması gereken Trudi karakterine hayat veren bence geleceğin yıldız adaylarından Julia Butters ın hakkını vermek gerekli, bence Margot Robbie nin performansı yeterli derecede yansıtılmamış daha doğrusu rol yapacak kadar derin bir sahnesi olmamış , filmi beğenmeyen arkadaşlar ,sahnelerden ziyade vermiş olduğu mesajlara dikkat ederek filmi tekrar izlerlerse beğeneceklerini düşünüyorum , Tarantinonun evet en iyi filmi değil ama bazı insanların dediği gibi en kötü 3 filmi arasındadır düşünceside bana göre doğru değil. Bence izlenmesi gereken bir film.

Son olarak Di Caprio ve aynadaki kendine kızma sahnesi derim başka birşey demem adam oynarken gerçekten karakterine bürünüyor :)

İmla hatası oldu ise affola malum kurul parmakla telefondan bu kadar oluyor.:)

• Manson çetesi hakkında çok belgesel izledim zmanında.Halen izlemediğim varsa izlerim.
    Sharon Tate "Margot Robbie" neredeyse gözükmüyormuş
  • django ve bu filmi aynı adam çekti inanması zor da olsa. tereddüt eden varsa mutlaka gitsin 162 dk yerine 138 olsa filmden bir şey eksilmezdi ama gerçek bir tarantino başyapıtı olmuş

• Sıkı bir Tarantino hayranı olarak bugün filme gideceğim. Görüşlerimi yazarım.
  • film çok kötüydü. filmin konusu bile yok spoiler sordu biri spoiler bile veremedim
  • Oyunculuklar,çekimler,müzikler harika
    Tarantinonun en iyi işi değil ama en kötü işide değil Tarantino filmeri arasında 5 veya 6.sıraya koyarım ben filmi

Brad Pitt'in hippilerin mekanında ki sahne filmin en iyi bölümlerinden biriydi bence
    Leo'nun replikleri unuttu diye kendine sinirlendiği sahnedeki oyunculuğu ise acayip
    Margot'u ise saatlerce sıkılmadan dans ederken izleyebilirim kusursuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 27 Ağustos 2019; 20:15:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.