Şimdi Ara

Once Upon a Time In Hollywood | Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
7
Favori
13.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetmen burda ne anlatmak istemiş fragmanı olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galada Brad daha yakışıklı abi.
  • Vallahi billahi bu film hiç ortada yokken hep Brad-Leo-Tarantino 3’lüsü film çeksin isterdim,gerçek oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once Upon a Time In Hollywood |  Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie

Metacritice 86 puan ile giriş yaptı. Geliyor geliyor son 3 ay
  • Film vizyona girmeden tüm Tarantino filmlerini tekrar hatim ettim. Şu an için sıralamam böyle bakalım bu film kendine hangi sırada yer bulacak.

1-Pulp Fiction
    2-Kill Bill Vol 1
    3-The Hateful Eight
    4-Reservoir Dogs
    5-Django Unchained
    6-Kill Bill Vol 2
    7-Inglourious Basterds
    8-Jackie Brown
    9-Death Proof
  • Geliyorlar

Once Upon a Time In Hollywood |  Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie

• Torrent'e ne zaman düşer?

• film için vasat ve hayal kırıklığı yorumları yapılıyor,fazla umutlanmayın..
  • 2019 yılında dizi/film evreninde ne beklediysem beni hayal kırıklığına uğrattı. Dark 2.sezon ve bu film tutunacağım son 2 dalım. Bu iki yapımda hayal kırıklığı olursa uzun süre dizi veya film izlemeyi düşünmüyorum

• Imdb 9.6 acilis yapti.

• Film ülkemizde 23 Ağustos'da vizyona girecek. Gün sayıyordum ya. Rezalet cidden böyle büyük bir projeyi 1 ay gecikmeli vizyona sokmak kimin fikriydi acaba?
  • Film Amerika ve Kanada da vizyona girdi 9.2 İMDB puanı şuan.Twitterda seyirci yorumlarıda oldukça iyi özellikle filmin bitiş sahnesini çok beğenmişler tüm Tarantino filmerinin en iyi sahnesi diyenler olmuş
    bu filmin bizde yaklaşık 1 ay geç vizyona girecek olması çok büyük rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 26 Temmuz 2019; 12:31:35 >
  • İyi ki vizyona geç giriyor, böylelikle tatil dönüşü izleyebilirim.

• Yil olmus 2019 teknolojisi almis basini gitmis.Neden vizyona 1 ay sonra girer ki.Acaba arkasinda baska nedenler mi var?
  • Joker, Ritüel ve bu film icin beklentim yuksek, hadi bakam

• Düşer mi sizce

• Film için ilk yorumlar epey olumlu. Beğenmeyenlerde var ama biraz beklentiyle alakalı. Çok beklenti olunca hayal kırıklığı da oluyor doğal olarak.
    Brad pitt çok iyiymiş. Filmin sonu baya beğenilmiş. Fakat hikaye pek akmıyormuş ve film biraz daha kısa olabilirmiş.

Sanırım Tarantino sevenler çok beğenecek diğer izleyiciler güzelmiş ama sıktı biraz diyecek.

• Cinemaximum neyi amaçlıyor da film 1 ay sonra çıkıyor? Film belki de bu süre içerisinde internete düşecek

• Django veya Hateful Eight kadar güzel olsun yeter be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 30 Temmuz 2019; 0:33:32 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.