Yeni taşınacağım (henüz ikametgahı üstüme almadım) evin önceki kiracısı D-Smart Net kullanıyormuş. Kendisi Azerbaycan'a savaşa gitmiş kendisi çok şükür hayatta ama Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyormuş yurt dışından da iptal edilemediğini ancak 1 ay sonra ülkeye dönebileceğini söylemiş ev sahibine. Bu durumda ikametgahı alıp bi şekilde ben iptalini sağlayabilir miyim? |
Önceki Kiracı Ortada Yok İnternet Aboneliği İptal Edilir Mi
-
-
İptal sağlayamazsınız hocam yeni abonelik açtırmanız gerekmektedir sizin eski abonelik ile bir işiniz yok
-
hocam fiber net olduğu için bi adrese bir kablo bağlantısı oluyormuş o yüzden mevcut internetin iptali gerekiyormuş. evden çalışma ihtimalim olduğu için çok hızlı bir şekilde bu işi halletmek istiyorum :(
-
İkametgah ile müdürlüğe çözüm masasına gidin bence
yapacak başka birşey yok
BTK ya şikayet açın açmazlarsa aboneliği
-
O zaman durum farklı hocam ya karşı taraf fatura ödemeyecek aboneliği kapanacak yada gelip imza verip aboneliğini iptal edecek hatta şöyle bir şey de denese iyi olur edevlet den iptal talebinde bulunsun bakalım ne sonuç gelecek
-
E-devletten bulunsun olmazsa dilekçe+pasaport fotoğrafını faxlasın/mail göndersin.
-
Azerbeycan vatandaşı ise e-devleti olmayabilir
-
evet maalesef e-devlet kullanımı da olamıyormuş. Bugün D-smart bayisine gittim apartmandaki herhangi bir port boşa çıkarsa onu sizin eve bağlarlar dedi sadece :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X