Şimdi Ara

TT eksik evrak nedeniyle hat kapanması sırasında başka operatöre geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ağustos ayında yıldızlı günler kampanyası kapsamında TT mobil uygulamasından başvuru yaparak Türk Telekom a geçmiştim. Bugüne kadar sorunsuz şekilde kullanıyordum fakat bugün eksik evrak nedeniyle hattımın 1 hafta sonra aramalara 1 ay sonra da tamamen kapanacağı mesajı geldi. TT bayisine sorduğumda genel müdürlüğe yönlendirdi fakat internetten araştırmam sonucunda oraya da güvenmiyorum çözülmeyeceğini düşünüyorum.

Sormak istediğim şey bu süreç içerisinde cayma bedelini ödeyerek farklı bir operatöre geçiş yapabilir miyim? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Lp -- 30 Ekim 2024; 18:49:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiye gidip kimliğinle bilgilerini günvelleyemiyorsanız
    Bedelini ödeyip Yaparsın

• İki bayiye sordum ikisi de genel müdürlüğe yönlendirdi hocam. Fakat internette farklı kişilerin şikayetlerine bakınca genel müdürlüklerin de çözeceğinin garantisi yok gibi. Boşuna uğraşmak istemiyorum eğer geçilebiliyorsa farklı operatöre geçmeyi düşünüyorum

• Hocam selamlar, aynı kampanyadan bende iki ay önce hattımı taşıdım, Kurye geldi evrakları imzalattı, kimlik resmini çekti. fakat bugün benim hattı da aramalara kapattılar eksik evrak nedeniyle. Eksik evrak varsaydı şayet, hattı nasıl taşıdılar bunlar anlamıyorum. Bayiye gidin abonelik sözleşmesi imzalayın diyor mesajda, Müsteri hizmetleri de aynısını söyledi. siz diyorsunuz bayi bişey yapmıyor. @Can Lp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 30 Ekim 2024; 19:1:12 >
  • Aynı şekilde düşünüyorum hocam, olmayacaksa en başta olmasaydı madem. Farklı bir şehirdeyim ve uğraşacak halde değilim ama onlar için bir önemi yok. Bayinin söylediği şey eğer bu bayiden almış olsaydın burda yapabilirdik ama online başvuru olduğu için genel müdürlük yapıyor dedi.

• Can Lp kullanıcısına yanıt

Genel müdürlük dediğin İl telekom Müdürlüğü mü hocam, Genel müdürlük ankarada sanırm. :)

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Evet hocam orası yanlış olmuş :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam o kadar ugrastiracaklarsa gider başka operatöre bende geçerim. Yapacak bir şey yok. Sonuç alırsanız haber verirseniz sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uğraşmak istemiyorsanız bedelini ödeyip taşınabilirsiniZ

Eksik evraktan kasıtları kimlik bilgilerini güncelliyorlardı sadece

en kötü btk ya yazın sizi nasıl olacağı konusunda yönlendirsinler yer bayi adı vs söylesinler

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana gelen mesajda abonelik sözleşmesi imzalamalısınız diyor. Online işlemlerden baktınm hakikaten abonelik sözleşmesi yok. 2013 yılında yapılan avea sözleşmesi var sistemde. Kimlik kartım güncel ama. Abonelik sözleşmesi olmadan hattımı nasıl taşıdılar ve 2 aydır nasıl kullandım merak ediyorum. Kuryenin kimlik kartını sisteme girip sözleşmeyi girmemesi ve buna rağmen hattın açilmasi enteresan.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Sisteme 30 gün içinde yüklüyorlar

Kimlik varsa hertürlü açıyorlar

Muhtemelen sisteme eklemediklerini yeni fark ettiler

Aslında sözleşmeyi imzalayıp sisteme yükleseler iş tamam  

Bayiye gittim sözleşme imzaladım. Kimlik fotokopisi ve ikametgah verdim hattım 1 saat sonra açıldı.

• Herhangi bir bayi mi hocam? Bana neden ısrarla müdürlük dediler peki anlamıyorum. Kişilerin insiyatifiyle iş yapılıyor belliki

Evet hocam normal bayi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.