daha önce defalarca xp kurmamma rahmen yeni bi sorunla karşılaştım. xp yi kurmak için enter bas diyor basıyorum diyo ki önceki windows dosyaları aranıyor... öylece kalıyor. ne yapabilim tşk ler
aynı konu guncellıgını koruyor orda sana baska cdyle dene demısım dımı. 2. konuyu acman yanlıs. bu konu 10 dk kalmadan kaldırılacaktır sorununu aynı baslıktan aramaya devam etmelisin.
tamam oldu .. bu arda başka cd den denedim yiine aynı
ozaman hard disk drive sorunu arkadas yapacak cok sey yok.
sağol
ya sen nerden çıkardın hdd drive hdd drive diye bişey yok ki şu ana öyle bişey duymadım.
yani hardisk surucu demek duymamıssan cehalettendir. ama cahilim diye uzulme cunku cehalet mutluluktur arkadasım. harddıskın sorunlu dıyoruz sen dıyorsunkı ben ole birsey duyömadım. aha sımdı duydun oldumu?
karddeşim ver tel. seninle yüz yüze görüşelim ya ben çok cahilim yda sen blg den anlamıyosun
Krdesım İnan yuzumu gormek ıstemezsin. Hem yuzyuze gorusecek bırsey yok sen harddıskı degıstır. yenısını al sorun devam ederse aldıgın hardsıkı parasını verıp geri alıcam senden soz. Bukadar.
yok be kardeşim senden para mara istemiyorum sadece teknik yardım istedik sen de baya bi abarttın ya yinede sağol tamam. kendine iyi bak
ee arkadas sorunun cozumunu soyluyoz onuda almıyon ben napıyım daha. Hdd bozuk ıste.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme