Şimdi Ara

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (Samsun) HUKUK, İLETİŞİM VS GİBİ BÖLÜMLERİ TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNENLER İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP BİLGİLER İSTEYENLER BURAYA, BEN YANDIM SİZ YANMAYIN TÜM SORULARA DETAYLI CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2015lys1 -- 21 Temmuz 2016; 13:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne öneriyorsun hocam benim 17304 sıralamam var anadolu üni istiyorum 15400 oranın sıralamasi o gelmezse akdeniz üni selcuk filan yazacağım sen ne onerirsin

• Direk Akdeniz yaz. Selcukta gecmek ciddi anlamda zormuş 900 kişiden 70i dersi geçiyor falan gibi verileri var. OMÜ ders geçmek için kolay ama lise ve ilkokul hayatını özletecek bir üniversite hayatı yaşatıyor. İlla hukuk okucam diyorsan sona yaz okadar diyim.

• inşaatı nasıldır hocam
  • soulflyyy kullanıcısına yanıt
    Merkez kampüste o, eğitimini bilmem ama sosyal yaşam, üniversite hayatı vs merkez kampüste deli dolu yaşanır. Yani eğitimini araştır ya da senin icin önemli değilse direk yazabilirsin merkezde olan bölümleri okunur tavsiye ederim samsun öğrenciler icin güzel şehir sahil boyu bar falan ne ararsan var kısaca. Ama şiddetle uyarıyorum çarşambadan uzak durun bölümünüz ordaysa 3 kere düşünün. D

• quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

Ne öneriyorsun hocam benim 17304 sıralamam var anadolu üni istiyorum 15400 oranın sıralamasi o gelmezse akdeniz üni selcuk filan yazacağım sen ne onerirsin

Anadolu gelmez.Akdeniz veya Kocaeli belki
  • Çarşambalıyım bende gelmeyin diyorum. 7den sonra hayata dair iz bulmak zor. Hukukun kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. Çarşamba güzel bir yerdir ama burayı canlandıracak faaliyetler yanlış yapılıyor.

• Eğitim Fakültesi nasıldır ulaşım zor mudur?

• Samsunda ulasım cok kolay düz yol hep her araç her yere gidiyor resmen. Yanlış bilmiyorsam eğitim fakültesi de merkez kampüste değil ama merkezde yani şehrin hayat dolu yerlerinden birinde eğitimi iyiyse yazabilirsin. Kampüsü cok büyük değildir 3 5 fakülte anca vardır. Ulaşım olarakta tramvay kullanabilirsin direk yurttan okula okuldan yurda duragı var. Ücreti bu sene ögrenci 2 ya da 1.75di tam hatırlamıyorum ama zamlanmış sanırım biz gelirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2015lys1 -- 21 Temmuz 2016; 15:32:42 >
  • 2015lys1 2 kullanıcısına yanıt
    Atakum ilçesindeymiş ne dersin hocam

• Biliyorum atakumda olduğunu dedim ya şehrin en can alıcı noktalarından birinde. Atakumda sahil boyu bar cafe doludur ögrencilerin eğlence noktası. Yazın turistler orda denize giriyorda deniyor yani gidilir.

Teşekkürler

akdeniz yaz tabikide.konya'da rahat edemezsin.ortamı falan.ben 10 sene konya'da oturdum.
  • burcuözsoy B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama ben zaten okuyorum😀 fikir isteyen başkası 😀

• Up up. Görmeyen kalmasın. 2015lys demişti dememek için pişmanlık yaşamamak için son günler.

• evet pişman olanlar biri olarak burdayım ama mezun oldum nseki arkadaşlar şimdi kötülemek yanlış olur ama büyük illerden geliyorsaniz kültür farki çok var çarşambada üniversite yapmışlar ama üniversite adına hiç birşey yapılmamış bence tabi bunlar benim görüşlerim her neyse açdığımız forum üzerinden sorularınıza sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cold459 -- 2 Ağustos 2016; 19:22:48 >
  • hocam hukuk yazılır mı ya çarşambayı kötülüyorlar baya eklemedim listeme o yüzden
  • JimmyHasselbaink kullanıcısına yanıt
    Keşke kötü olsa herşeyiyle en kötü. Bakkalı bile kötü 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.