Şimdi Ara

Öne farklı arkaya farklı jant takmak YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımda 195/60/15" lastik ve orjinal celik jant takılı fakat lastikleri berbat denecek kadar eski 5 yıllık ve dişleride cok aşınık. elimde 4 yıllık fakat hiç kullanılmamış 175/65/14 (aracın üstünde gelen lastik ölçüsüde buydu) fakat bu 14 lük lastiklerin birisi michlen birisi continetal. ayrıca aracın önünü yere basıcaz spor yaylarla. ben önlere kara jantlara bu farklı lastikleri taksam benim için tehlike yaratır mı :s en azından üzerinde bitik lastiklerden daha mı kötü olur

• Şu gerceği kabul etmelisinki elindeki lastiklerin hepsi ölmüş , tamam masraf etmeden çözüm arıyorsun ama mümkün değil öne farlı arkaya farklı jant die birşey olmaz , 4 yıldır kullanılmayan lastiklerde dişi olsada taşş gibi olmuştur yol tutmaz , git 2. el lastik bak çok yıpranmamış yada git kumho yada petlas al 4 sene kullan derim.....
  • Canınızdan önemlimi şu allahın belası para ver 400 lira git 2 çift lastiği al paşa paşa bin..
  • cevaplar için teşekkür ediyorum. benim dedigim bu yöntem geçici bir süre için olucak zaten agustosun 15 inde elime para geçicek o zaman komple 4 lastik alıcam da şimdi bu halde öndeki lastigin birisi patlak galiba lastik yarıya kadar iniyo yani cok daha kötü onun için sordum. idare etmez mi beni 15 gün daha mı kötü olur onları takarsam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.