Şimdi Ara

one handed sword yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 33 lvl onehanded swordum var.kaç lvlde itemlere + basmam gerekir?yada kaç lvlde item almam gerekir.piyasada bulunan en yüksek itemi alabirsem alırım o yüzden ne almam gerekir?mesela 50 lvlde item alacaksam + olarak en yüksek kaçını bulurum + kaç alayım? ve hp sp defans atak hız vb arttırıcı scroll var mıdır?hangisini almam gerekir?birde item nasıl basılır silaha özellik ekleme var mıdır nasıl yapılır? bu konuda yardımcı olur musunuz?yardımcı olursanız teşekkür ederim.

• Keşke rehberleri okusaydın ayrıntılı bilgi var üst konu rehberlerinde. + Basmayı düşünüyorsan 76 lvden sonra bas. Zaten 33 lvda + basmanın anlamı yok. Hızla level alıyorsun. Silahlara ve itemlere özellik basma vardır, magic tablet(stone) ve attiribute tablet(stone) bunlar ile basabilirsin.
  • cevap verdiğiniz için tşkler. 76 lvlden sonra hangi itemleri almam gerekir en fazla + kaç alabilirim?
  • Solo kasiyorsan 12 aralikdi galiba o tarihe kadar kolay + basiliyor cok fazla olmasa 38 silahin zor bulursun bulursan +3 e rahat gidersin oyle zor bulunan bi kac silah daga var Gold sorunun yoksada hic ugrasma taxi ye gir
  • 76 lvlden sonra hangi itemleri almam gerekir?+ kaç almam gerekir?birde benim yapmadığım görevler var.o görevleri almak için görevlerin verildiği npcye gidiyorum.ancak npcde o görev yok.görev yapılmamış.neden? ben bu görevleri nasıl yapcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 1 Aralık 2011; 19:56:03 >
  • Bazi gorevleri yapmak icin oncekileri bitirmek gerekiyor.
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın dediği gibi 76 öncesi bot kullanıyorsan yada günde en az 5 saat online isen + basma ,eğer oyuna arasıra girerim takılır çıkarım zevkime bakarım diyorsan istediğini yap. Ama hedefin büyükse şimdiden stalları dolaş ileriye yönelik yatırım yap al geliştir itemlerin hazır olsun
  • arkadaşlar serverlerde adam kalmadı event savaşı yapamıyoruz bende bot alayım dedim.bu bot nasıl kullanılır banlanma riski nedir?76 lvlden sonra almam gereken itemler nedir en iyi ne alabilirim bilgisi olan var mı?birde varsa silkle karekteri güçlendirmek için ne alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 24 Ocak 2012; 10:56:18 >
  • Silk çektiysen banlanmazsın
    Devil,premium alabilirsin
  • 50 silk alayım.50 silkle ne almam gerekir?oyuncu sayısıda azalmış pk yapamayacak adam olmayınca boşa gitmesin.
  • arkadaşlar bu çarı silip one handed sword cleric açacam.warrior cleric stat ne verir?birde clericte gruba yönelik destek skillerini açmayayım diyorum doğrumu yapmış olurum?acil yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 1 Mart 2012; 7:22:41 >
  • up.clericte gruba yönelik destek skillerini açmayayım diyorum doğru mu yapmış olurum?birde bazı skiller silahı değiştirince gidiyormuş o skilleri açayım mı açarsam silah gidince skillerde gidecekse nasıl oynayacam?
  • yok mu yardımcı olacak?
  • up
  • up yardımcı olacak insan evladı yok mu?yoksa biz mi insan değiliz insan yerine konmuyoruz ayıp kaç saatir cevap bekliyorum.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 2 Mart 2012; 6:39:19 >
  • başka bir forumda yazdığım mesaj:

teşekkürler.bende warrior cleric açacam birkaç soru sorcam.warrior clericte sadece one handed açsam olur mu?diğer warriorları açmak fazla masraflı tl ve sp olarak.zaten skiller yetecek one handed tek bile olsa.one handedi değiştirdim mi kalkanda gidecek.birde silah değiştirince giden skiller varmış.o skiller gidecekse ben nasıl pvp yapacam böyle o skilleri açmak gerekli midir?birde clericte gruba yönelik destek skillerini açmayayım diyorum.sizce doğru mu yapmış olurum yanlış mı?

bilgisi olan lütfen yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

başka bir forumda yazdığım mesaj:

teşekkürler.bende warrior cleric açacam birkaç soru sorcam.warrior clericte sadece one handed açsam olur mu?diğer warriorları açmak fazla masraflı tl ve sp olarak.zaten skiller yetecek one handed tek bile olsa.one handedi değiştirdim mi kalkanda gidecek.birde silah değiştirince giden skiller varmış.o skiller gidecekse ben nasıl pvp yapacam böyle o skilleri açmak gerekli midir?birde clericte gruba yönelik destek skillerini açmayayım diyorum.sizce doğru mu yapmış olurum yanlış mı?

bilgisi olan lütfen yardım etsin.

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.