Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda o lanet olay gerçekleşti.Haftaya izlemeye yürek dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Sonunda o lanet olay gerçekleşti.Haftaya izlemeye yürek dayanmaz.

olan ace'e oldu
  • Mangada spoiler yemiştim.Ace olayı hakkında.Demek gerçekleşti , kaçıncı bölümde oldu ? Geriden takip ediyorumda

Ayrıca

quote:

One Piece'de çocukça espiriler ve olaylara sahip bir anime.Ağır bi dil kullandınmı yetişkinler için olmuyor ergen arkadaşım.

Bunu diyen birisinin yaş ortalamasını kim hesap edecek
  • One Piece'de çocukça espiriler ve olaylara sahip bir anime.Ağır bi dil kullandınmı yetişkinler için olmuyor ergen arkadaşım.

Bunu diyen şahsın yaş hesabı çok bilinmiyenli ağır bir denklemden geçer.Ama anaokul terk olma ihtimalide yüksek
  • 482
  • yibisten takip ettiğim için hep birkaç gün yada bir hafta sonra izliyorum yeni bölümü takıntı gibi birşey oldu artık. fakat zamanında bende spoiler yemiştim olucaklarla ilgili bi hafta kendime gelememiştim ogünden sonra hiç bir şekilde mangaya bakmadım yada okuyanlarla konuşmadım. bi animeyi bilmeden izleme zevki gerçekten bambaşka birşey tabi anime kaliteliyse.

edit: ohe be bu gün çıkmış şimdi kardeşimi bekliyimde bu bölümü beraber izleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 14 Ocak 2011; 13:01:18 >
  • Mangayı okurken bu kadar acı olmamıştı.Pff.Söyleyecek bir şey bulamıyorum.
  • hayatta izlemem diyen kardeşim resmen bağımlısı oldu neredeyse 3 haftada 470. bölüme kadar geldi çok istiyorum izlemeyi hepsi elimde var
    ama bir yandanda cesaret edemiyorum zaten mevcut hali 480 bölümü geçti görünen oki biteceğide yok :D başmalaya korkuyorum bölüm
    sayısı gözümü korkutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLykaoN -- 18 Ocak 2011; 21:06:40 >
  • ben 440 lardayken 5-6 günde bitirdim ne kadar uyuduğumu var sen hesab et
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

ben 440 lardayken 5-6 günde bitirdim ne kadar uyuduğumu var sen hesab et

440/6=73.3 bölüm
    73.3*20=1466.67 dakika
    1466.67/60=24.4 saat günde izlemişin
    tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

440/6=73.3 bölüm
    73.3*20=1466.67 dakika
    tebrikler

hayır anime 440 ları yayınlarken ben 0 dan o bölümlere kadar geldin kastım buydu

edit: hesaplayınca farkettim birkaç gün daha ekleyebiliriz buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 19 Ocak 2011; 21:46:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

440/6=73.3 bölüm
    73.3*20=1466.67 dakika
    tebrikler

hayır anime 440 ları yayınlarken ben 0 dan o bölümlere kadar geldin kastım buydu

edit: hesaplayınca farkettim birkaç gün daha ekleyebiliriz buna

• Karasakalda geldi cümbüş zirvede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru

Karasakalda geldi cümbüş zirvede

Üzüntüyle beklemekteyiz.Kendimi alıkoyamadım tekrar mangaya bakmaktan
  • WB nin
    Akainu ' yu
    dağıtması içimizdeki margarini kavurdu
  • mangada akinau nun meigou saldırısında beyazsakalın yüzünün yarısını uçuruyordu ama animede göğsüne isabet ettirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalb

mangada akinau nun meigou saldırısında beyazsakalın yüzünün yarısını uçuruyordu ama animede göğsüne isabet ettirdi

hah bende o noktaya takıldım ama yinede bıyığının yarısını götüren bir saldırı oldu ama anime de yapmazlar hocam bleach de felanda böyle oldu.. bu yüzden böyle sahneleri animede sadece yara izi olarak beklesen iyi olur
  • güzel bölüm olmuş 484.
    Teach beyazsakalın önüne geçip zehahahaha diye gülünce içimden tüm küfürleri saydım teach'e,bu kadar adi biri olur mu ya,acayip hırslandım teach'e karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

güzel bölüm olmuş 484.
    Teach beyazsakalın önüne geçip zehahahaha diye gülünce içimden tüm küfürleri saydım teach'e,bu kadar adi biri olur mu ya,acayip hırslandım teach'e karşı.

aynen
    durumda acayip karıştı bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.