Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NTBarisNT

Arkadaş bu one piece hangi kanalda yayınlanıyor her Pazar peki

tokyo tv sanırım
  • Yani Tv de bunu alt yazı ile izleyebilceğim bi yer yok?

Bir de şeytan meyvesi kullanan bir kişi ölünce meyve de dışarı çıkıyormu ? geçen sayfalarda bununla ilgili birşeyler gördümde tam yanıtını alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Baris -- 5 Şubat 2011; 3:15:43 >
  • artık finale yaklaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: NTBarisNT

Yani Tv de bunu alt yazı ile izleyebilceğim bi yer yok?

Bir de şeytan meyvesi kullanan bir kişi ölünce meyve de dışarı çıkıyormu ? geçen sayfalarda bununla ilgili birşeyler gördümde tam yanıtını alamadım

Hayır öyle bir şey yok.
    Fakat ölümünden 50-60 yıl sonra o meyvenin yine denize düştüğü söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

artık finale yaklaştık

filler yolu gözüktü desene
  • mangada varsa biri şu D. meselesini pm atsın lütfen

bu bölümden anladığım D. olanlar 2 meyve gücü kullanabiliyor

• daha d meselesi belli değil.son bölümü izlemedim ama 2 meyve sadece teach de var onunda nedeni belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

mangada varsa biri şu D. meselesini pm atsın lütfen

D'den kaynaklanmıyor. Teach için D bile denilemez bence. Sadece sahip olduğu meyve gücü diğer meyvelerin gücünü bastırabiliyor bu şekilde 2 meyvesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

mangada varsa biri şu D. meselesini pm atsın lütfen

D'den kaynaklanmıyor. Teach için D bile denilemez bence. Sadece sahip olduğu meyve gücü diğer meyvelerin gücünü bastırabiliyor bu şekilde 2 meyvesi var.

adam the lord of the devil fruits i yemiş yani
  • Bir ters tepki görecektir böyle gideceğini zannetmiyorum. Şu an gücü yerinde fakat iyice dayak yerse ve gücü zayıflarsa ne olur ?

• cerberus meyvesini yediğine dair teorilerde var bence en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

cerberus meyvesini yediğine dair teorilerde var bence en mantıklısı

Bu konudaki teorileri mantıklı bulmamın tek sebebi Shanks'ın gözündeki yarayı Karasakaldan aldığını söylemesi oldu, aksi halde benim için görmediğin şeye inanma felsefesi devreye girerdi.

• aynen hocam ayrıca karasakal korsan bayrağına da dikkat ettim bayrakta üç tane kafatası var:

• konuya açıklık getirmeye çalışacağım öncelikler söyleyeceklerim hakkında en ufak bir bilgi kaynak vesaire yok.. doğrumudur? ilerde bunuda görürüz büyük ihtimal tamamen atmasyon vari bi şekilde şöyle diyebilirim..
    adamın yediği meyve darkness power yani skillerindende anlaşılabileceği gibi karadelik meyvesi gibi bişi.. bilirsiniz karadelik in etrafında bulunan herşeyi içine çektiğini.. bence tiiç wb yi ilk içine alıp sentezleyip sonra da dışarı aynı yerine çıkarttı.. ne alaka diyebilirsiniz ama aynı olayın bi farklı versyonunu krokodayl yapıyodu =)) insanların vücudundaki suyu alıp geriye kuru bir beden bırakıyodu illaki bilirsiniz..

belki bb de karanlığına cektiği kişilerin gücünden hasından meyvesinden yararlanıp onları geri atıyodur..
    la içine aldı nasıl dışarı çıkartcak derseniz yanlıs hatırlamıyosam bi bölümde içine aldığı herşeyi karanlık bi vortex ten dışarı atıyordu..
    bi düşünün mantıklı geliyor..
  • ulan ne saçma birşey oldu bu one piece in animesi hadi opening uzun hadi her bölümde tüm hikayeyi anlattınız niye birde özet geçiyonuz? tam 10 dksı boşa gitti resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

ulan ne saçma birşey oldu bu one piece in animesi hadi opening uzun hadi her bölümde tüm hikayeyi anlattınız niye birde özet geçiyonuz? tam 10 dksı boşa gitti resmen

her bölümde "tayfasından ayrılan luffy..." yazısını görmekten bıktım artık geçen seneden beri her bölüme sıkılmadan koyup bide başa özet koyuyolar
  • Arkadaslar bir sekilde elime One Piece'in 400 kusur bolumu gecti. Simdi bu kadar bolum olmasi gozumu korkutuyor. Oyle cok manga izleyen biri de degilim zamaninda bir Death Note'u izlemistim bir de su an Naruto'yu izliyorum.

One Piece'i izlemeli miyim sizce? 400 kusur bolum izlemeye degen bir manga mi? Bu filler illeti One Piece'de de var mi? Varsa ona gore fillerlari izlemeyerek bolum sayisini azaltayim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Arkadaslar bir sekilde elime One Piece'in 400 kusur bolumu gecti. Simdi bu kadar bolum olmasi gozumu korkutuyor. Oyle cok manga izleyen biri de degilim zamaninda bir Death Note'u izlemistim bir de su an Naruto'yu izliyorum.

One Piece'i izlemeli miyim sizce? 400 kusur bolum izlemeye degen bir manga mi? Bu filler illeti One Piece'de de var mi? Varsa ona gore fillerlari izlemeyerek bolum sayisini azaltayim diyorum.

İlk başlarda benim de gözüm korkmuştu 400 küsür bölüm diye ama sonlara yaklaştıkça keşke daha çok olsa diyo insan.Ayrıca çok bölüm olması iyi doya doya uzunca bir süre izleyebiliyorsun.İzlemeye değen bir anime kesinlikle,ilerledikçe tat almaya başlıyosun.Seride bazı bölümlerde sıkıldığımda oldu yeter artık falan da dedim ama bıkmadan devam edince iyi ki devam etmişim diyosun ve şu anda da çok değerli bir anime benim için.Filler tabii ki one piece de de var ama çok uzun süre devam eden bir filler serisi yok animede.Fillerleri izlemesen bile şu an 487 de anime 490 desek tam sayısını hatırlamıyorum ama 50 bölüm falan da filler vardır.Onları izlemesen bile kabaca bir 440 bölüm falan var izleyeceğin.Bana sorarsan başla izlemekten pişman olmayacağın bir seri.
  • quote:

Arkadaslar bir sekilde elime One Piece'in 400 kusur bolumu gecti. Simdi bu kadar bolum olmasi gozumu korkutuyor. Oyle cok manga izleyen biri de degilim zamaninda bir Death Note'u izlemistim bir de su an Naruto'yu izliyorum.

keske bi 400 bölüm olsada izlesek her hafta beklemek ölüm. Muhtemelen sen güncel bölümlere gelene kadar olaylar acıklıga kavusur. Sana tavsiyem keyifini cıkara cıkara izle, gerçekten tek kelimeyle mükemmel. Umarım elindeki 400 bölüm raw formatındadır düşük kaliteyse hic izleme bende 140gb var su ana kadar olan bölümler.

birde başlarda cocuk için gelebilir ama unutmaki coğu ülkede cocuklara kötü örnek olur diye yayınlamıyorlar bile. ilk bölümler yanılmıyorsam 99 yılıknda başladı ona göre hesap et işte. Keyifli izlemeler..
  • quote:

fillerları izlemek istemiyorsan ilk sayfada filler listesi var
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.