arkadaşlar ben 430 civarı bölümlere geldim şimdi bu tayfa dağıldı acaba şu anda güncel konuda tayfa tekrar biraraya geldimi
quote:
Orijinalden alıntı: RietveldX
arkadaşlar ben 430 civarı bölümlere geldim şimdi bu tayfa dağıldı acaba şu anda güncel konuda tayfa tekrar biraraya geldimi
gelmedi daha
Biraz geç oldu ama sonunda oldu.Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.Ama kalp ritmimde bir hızlanma olduğu kesin
Adamım geldi sonunda.
daha izlemedim ama son bölümden belliydi bu bölümde neler olacağı
kızlar adasına dönüşü sabırsızlıkla bekliyorum
shanks reyiz geldi sonunda
marconun bi de shanks ın sesi bi değişik sanki.
ben de farkettim seslendirici mi değişti acaba
quote:
Orijinalden alıntı: faust13
aynı soruyu sormak için girdim
bana daha çok shanks ve jinbei'nin sesleri değişmş gibi geldi.
hatta mihawkınseside bi farklıydı. shanks değişsede birşey demem ama jinbei değişmesin.
bi ara chopperın sesi değişmişti hatırlayan vardır water 7 bölümlerinde. bütün gece bağırmıştı bi kaç bölüm sesi değişti. acaba dedim bağırmaktanmı kısıldı
neyse bölüme gelirsek şahaneydi. şimdi işin yoksa bi hafta bekle (maalesef pazar izlemiyorum yibis yüzünden. kaliteye alıştım artık yibis ne zaman çıkartırsa ozaman izliycem. ç.ba perşembe gibi gelir inş)
Epey süredir sesi tek değişik olan İvankov karakteriydi, seslendiren kişi ufak bir suç yüzünden hapise girdi diye haberleri çıkmıştı hatta. Marco'nun sesi banada değişik geldi ama sahneye göre ses tonlamasından kaynaklanıyorda olabilir, zaten One Piece Marco ve Bleach İchigo karakterlerini aynı kişi seslendiriyor, en azından İchigonun sesi değişmediğine göre seslendiren kişiye bir şey olmamış diyebiliriz. Shanks seslendirmesi baştan beri süre geldiği gibi, bir değişme yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow-YB
quote:
hatta mihawkınseside bi farklıydı. shanks değişsede birşey demem ama jinbei değişmesin.
bi ara chopperın sesi değişmişti hatırlayan vardır water 7 bölümlerinde. bütün gece bağırmıştı bi kaç bölüm sesi değişti. acaba dedim bağırmaktanmı kısıldı
neyse bölüme gelirsek şahaneydi. şimdi işin yoksa bi hafta bekle (maalesef pazar izlemiyorum yibis yüzünden. kaliteye alıştım artık yibis ne zaman çıkartırsa ozaman izliycem. ç.ba perşembe gibi gelir inş)
sen diyince hatırladım mihawk ı eski sesi çok uyuyodu adama bu ne la zırt pırt sesler değişiyor shanks body yapmış gelmiş zaten sırf savaşı bitirmek için
ivankov bi ara değişik gelmişti ama ses tonundandır diye düşündüm. acayip acayip konuşuyor sürekli ve evet ilk mihawkı gördüğümüz zamanki sesi çok uyuyordu bi ağırlığı vardı (yada biz ilk öyle alıştığımız için sonradan garip geldi) shanksta harbiden body yapmış nedi o herifteki heybet asalet
bu arada marconun sesi ile ichigonun sesini hiç benzetemedim ben:D demekki bleachte farklı opta farklı tonlama yapıyor
İvankov'u seslendiren kişinin hapise girmesi hakkındaki haberi bulabildim sonunda.
sen diyince hatırladım mihawk ı eski sesi çok uyuyodu adama bu ne la zırt pırt sesler değişiyor shanks body yapmış gelmiş zaten sırf savaşı bitirmek için
şimdi izledim 488 i fena karizma yaptı yaw ama bu savaş sahnelerinde hep kafama takılan soru o kadar adam var hepsi teker teker çıkıyor ortaya. mihawk ve diğer ekip nerde belli değil bi bakıyon pat biri çıkmış sonra bi bakıyon başkası.
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
quote:
quote:
şimdi izledim 488 i fena karizma yaptı yaw ama bu savaş sahnelerinde hep kafama takılan soru o kadar adam var hepsi teker teker çıkıyor ortaya. mihawk ve diğer ekip nerde belli değil bi bakıyon pat biri çıkmış sonra bi bakıyon başkası.
savaşta bi saçmalık oldu ama bende anlamadım. ilk başta shchibukailer gözüktü işte bi kuma saldırdı sonra moria. bi ara mihawk kılıç savurdu sağa sola. sonra amiraller devreye girince kenarda durup izlediler. beyazsakalın komutanalrıda boş boş durdu. az önce msnde arkadaşığın söylediği gibi matrixin son bölümüne dönmüş ortalık. bütün ajan smithler izliyor ortada birisi savaşıyor okadar
MIHAWK'ı seslendiren kişi rahmetli oldu arkadaşlar. Müthiş oturuyordu sesi.
IVANKOV'u seslendiren kişi tüm vücuduna dövmeler yaptırmış 10 yıl gibi bir sürede. Fan sitesine koymuş tüm resimleri. YAKUZA bağlantısı olduğu düşünülü hapse atılmış adam.
SHANKS LUFFY'i kurtardığında kendisi de denizin içinde değilmiydi ? DEVIL FRUIT yememiş o zaman :D
quote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous
IVANKOV'u seslendiren kişi tüm vücuduna dövmeler yaptırmış 10 yıl gibi bir sürede. Fan sitesine koymuş tüm resimleri. YAKUZA bağlantısı olduğu düşünülü hapse atılmış adam.
SHANKS LUFFY'i kurtardığında kendisi de denizin içinde değilmiydi ? DEVIL FRUIT yememiş o zaman :D
toprağı bol olsun adamın. tanımıyorduk ama sesi harbiden süper oturuyordu mihawka. son lafa gelince okadar sene içinde meyve bulup yemiş olamaz mı
gerçi o herife meyve gitmez böyle zoro gibi kendi güçleriyle savaşsın yeter
quote:
quote:
toprağı bol olsun adamın. tanımıyorduk ama sesi harbiden süper oturuyordu mihawka. son lafa gelince okadar sene içinde meyve bulup yemiş olamaz mı
adam tek kolla yonkou hala meyve yese bankai açan zaraki durumu olur heralde
quote:
quote:
quote:
adam tek kolla yonkou hala meyve yese bankai açan zaraki durumu olur heralde
aynı lafı bu gün arkadaş söledi ama zoro için:D zoro meyve yerse bankai açmış zaraki gibi olur demişti zaten yemesin bu haliyle seviyoruz herifi. tek kol mek kol ama öttürüyor dünyayı
Zaten kılıç ustalarına DEVIL FRUIT yakışmıyor. Nitekim MIHAWK da kullanmıyor.
Ben bir de şu 21 efsanevi kılıcın hepsini birden görmek istiyorum :D
Son olarak şu 4. YONKOU kim olabilir ?
GOL D LION ya da DRAGON olabilir diyorum.
Ayrıca henüz KAIDO bile yüzünü göstermedi.
Helalinden bi 500 bölüm daha şart :D
Yahu şu AKANUI nasıl kurtuldu anlamadım, keşke ölseydi, çünkü onu WB'den başkası kolay kolay haklayamaz.
Birde MAGELLAN denen yiğidonun kati suretle yenilebileceğini düşünmüyorum.