Şimdi Ara

One X son güncelleme ile şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S3 ve One X arasında kaldım.One X'in şarj problemi olduğundan bahsediliyor...Günlük 1 saat oyun 1 saat internet 1 saat konuşma ve 1 saatte öyle telefonu kurcalamayı dikkate alırsak One X'e son güncellemeler yüklendikten sonra şarjı tahmini olarak 14 16 saat gidermi bunu öğrenmek istiyorum...Bazı yazılarda son güncellemelerle birlikte şarj probleminin azda olsa arttığı söyleniyor...Kararsız kaldım One X'in şarjı günü tamamlıyor ise One X alacağım yoksa S3 alacağım...Bilgilendirirseniz sevinirim...İyi çalışmalar...

• one x+ alacaksın
  • Batarya problemi yüzünden evet iki cihaz arasında kaldıysanız S3 alın derim ama ben az daha sabredip beklerim derseniz One X+ almanızı öneririm
  • Güncel yazılım ve sağlam donanım ile en az s3 performansı veriyor. +ise daha da performanslı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One X+'ın çıkış tarihi netleşmiş ise öğrenebilirmiyim.Ayrıca aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurmak gerekir bence One X+ 2000 liranın üzerinde çıkacağını tahmin ediyorum şu anda OneX 1700 lira fiyatı...1 ay bekleyebilirim sonuçta çuvalla para veriyoruz yenisini beklemek doğru olabilir tabiki 1 ay içinde çıkacaksa...
  • Bazı seride donanımsal WiFi sorunu olduğunu duydum sizce alıp riske girmeye değermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.