Şimdi Ara

OneDrive Dropbox gibi bulut depolama programları ile ilgil bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu iki programı da dolu dolu kullanıyorum. Bu programların hesaplarından bir şey kaldırmak için siteden giriş yapıp silmeye gerek yok, bilgisayardaki klasörlerine girip bir dosyayı ordan kaldırmak yeterli ki bu bulut depolama programlarının klasörlerine attıklarınızın, bilgisayarın sabit diskinde yer kapladığını da hatırlatmak isterim.

Sorum:
    Eğer ben bu programların ve klasörlerinin içeriğini değilde kendilerini bilgisayarmdan silersem (uninstallerlarını çalıştırmak, denetim masasından kaldırmak gibi) veya bilgisayara format atarsam içerikteki dosyalar fotoğraflar vs.de hesabımdan silinir mi?

Umarım açıklamayı anlaşılır bir şekilde yazmışımdır ve konuyu doğru yere açmışımdır.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demeo Nade -- 5 Ağustos 2014; 1:42:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etme birşey olmuyor. Gönül rahatlığı ile programı kaldırabilirsin. Dropbox için 6-7 kere denemişliğim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarraS

Merak etme birşey olmuyor. Gönül rahatlığı ile programı kaldırabilirsin. Dropbox için 6-7 kere denemişliğim var.

Çok teşekkürler!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.