Şimdi Ara

OneKey Recovery Yedekleme Diski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Lenovo Z500 var ve OneKey sistemide ilk aldığımdan beri mevcut zaten ve ben bugün yedekleme yapmak istedim ama yedekleme için 102GB alan istedi.
    Bu alan için disk ayıracaktım ama disk ayırma bölümüne girince sunu gördüm benim diskim 1TB hdd + 8GB ssd iken C ve D nin toplamı 915 GB yapıyor ve disk yönetme kısmında 3 tane daha bölünmüş dizli disk farketim.(Resimde oldugu gibi)

Ben kurulumu VATANdaki görevlilere yaptırmıştım, aklıma su soru geldi acaba kurulum yapan görevli OneKey Recovery için bu diskleri ayırıp o gizli disklere yedeklememi yaptı?

Sonuçta PC sıfırken yedeleyecek bölüm kapasitesi 13-14 GB olabilir. -Kendi görüşüm bu tabiki :)-

Eğer o diskler OneKey Recovery için değilse;
    Diğer bir sorum şu ; benim bilgisayırmda OneKey Recovery yedekleme diskinin-dosyalarının- olup olmadıgını nasıl anlarım?

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
     OneKey Recovery Yedekleme Diski

• Xalxa X kullanıcısına yanıt
    Evet kurtarma bölümü yani yedeğiniz mevcut.Fakat bu vatanın yapabileceği birşey değil.Onların buna yetkisi bile yok.Bu işlem ithalatçı firma tarafından lenovo adına yapılır.FreeDos harici bütün notebooklarda yaklaşık 20 gblık bir yedek bölümü bulunur zaten.Ancak birşeye dikkat edin.Her firma kurtarma bölüntüsünü oluşturmak ve windows içeriğini yedeklemek için farklı program ve arayüzlere başvurur.Lenovonun kullandığı one key recovery sistemidir ve çok hassas bir sistemdir.Eğer C sürücüsünün boyutunu değiştirir yada biçimlendirirseniz yedek dosyalarınız bozulmasa bile çalışmaz hale gelebilir.Bu yüzden harici bir yedek almayı isterseniz sürücü boyutlarıyla oynamanızı tavsiye etmem.
  • Çok teşekkür ederim cevabın beni büyük bir hatadan döndürdü o halde, eger sormadan yapsaydım bölme işini, uğraşacaktım boşuna yani
  • iyi günler benim z560 laptopum var ama fabrika kurtarma diski oluştururken 4. yani son dvd de yüzde 99da windows çalışmayı durdurdu.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROM yedekleme
    12 yıl önce açıldı
    Bitlocker şifreli hdd format
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.