Şimdi Ara

Önemli bir soru psu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir pc topluyacağım ama bir süredir kafama takılan önemli bir soru var ve hiçbir cevapta tam olarak tatmin olamadım. Bana bu işten anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinicem. İlk olarak yeni alacağım kasanın özellikleri şunlar.

GIGABYTE EP45-DS3L, P45, DDR2, PCIExp, Socket 775
    A-DATA 4 GB (2048 x 2) DDR2 1066 MHZ RAM Extreme Edition
    COOLER MASTER RC-690 460W Kasa
    INTEL E8400 Core2 DUO 3.0 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz, 45nm
    SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB
    PALIT HD4870 Sonic 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 775/4000

Şimdi bana birkaç arkadaş cooler masterin kasasını önerdi o gerçek 460w verir sorun çıkmaz dediler ancak benim ekran kartı 2x 6pin pcie power çıkışı gerektiriyor ve ben bu kasanın psu çıkışları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bu konu hakkında aydınlanmaya ihtiyacım var sonra alınca elimde patlamasın, ha eğer bu kasa olmaz diyorsanız bana olabildiğince uygun fiyatla bu ekran kartını destekleyecek psu+kasa tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

• o kasanın ben 600w psu olanını aldım senin aldığın yerde yokmu ? ama bence 460w yeter hiç kasma derim fakat benim kasa sli destekli psu sahip olduğu için 2 adet vga power pin içeriyor
  • http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Cooler Master SE-335-KWN1 side window (PSU YOK)
    FSP BlueStromII 500W 24 Pin Güç Kaynağı -12cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 19 Mayıs 2009; 13:33:06 >
  • Şimdi birileriyle konuştum da ekran kartının içinden 6 pin kablosu çıkar zaten kasada olmasına gerek yok dediler doğru mudur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.