Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Lütfen teknik olarak bilgi sahibi iseniz cevap verin.
Bugün teknosaya gittim dvd player almak istiyorum. benim aklımda alacağım dvd ye Logitech Z-5500 bağlamak vardı. Orada ki bir akadaş dvd ye logitech z-5500 ü bağlamanın anlamsız olacağını DVD ile dvd nin kendi ses sisteminin daha performanslı çalışacağını, z-5500 ün oyunlarda iyi performans verdiğini söyledi. sonuç olarak sormak istediğim.
1- GERÇEKTEN DVD ALIRKEN KOMPLE SES SİSTEMİ İLE BERABER Mİ ALMALIYIM? 2- YOKSA ALACAĞIM DVD Yİ Z-5500 LE KULLANSAM DAHA İYİ PERFORMANS MI ALIRIM? 3- EĞER TERCİH Z-5500 OLMALI İSE HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP BİR DVD OYNATICI ALMALIYIM? (ÖRNEĞİN HDMI ÇIKIŞI OLAN VEYA BUNA BENZER ŞEYLER)
slm doğru söylemişler multimedya ile hi-fi ayrı şeyler ama bağlayamazsın olmaz diye bir şeyde yok tabi bu senin seçimin olacak az para ile şimdilik bir ses versinde ileride daha adam gibi prof. lara geçeriz diyebilirsin
can sıkıcı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme