Şimdi Ara

Önemli:Fan değiştirdikten sonra kötü koku ve kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm bugün yeni bir fan aldım normal 12 voltluk hadron 2501 diye bir marka ve eski fanla yerini değiştirdim aldığım fanda, fan çokalyıcı vardı eski fanıda içerdeki havayı alsın diye bir boş fan girişine taktım çalıştırdığımda güç kaynağından yanık desen yanık değil plastik desem plastik değil bi koku geldi ve 10 saniye sonra kapandı bende güç kaynağının yetmediğini düşünüp eski fanı çıkardım denediğimde gine aynısı oldu şuan açmaya bile korkuyorum ne yapmalıyım taktik verin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Psu arizaya geçmiş. Onarım gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı Başka yanıtı olan

• Yetmeme durumu olmaz. Güç kaynağı dandik bişey değilse tabi.

2-3 tane fan bağlamayla güç kaynağı çökmez. Başka bir problem olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    300 w luk kaç senedir kullandığım güç kaynağı bende öyle düşünüyorum ama ne?

• Birde şunu söyleyeyim bilgisayar kapalı olmasına rağmen ve 3 saatir kapalı olmasına rağmen koku sevam ediyor hala

• Power kablosunu çıkar o zaman stanbyda beklemesin fan kontrolu ayır gerçi ğowerdandıe ama dene bi bak işte olursa ne ala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir değişik fan sesi problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne idüğü belirsiz çakma çin mallarını alırsanız böyle olur. Geçmiş olsun. Dua edin anakarta takmamışsın. Anakart da gidebilirdi.

Alırken düzgün bir şeyler almak lazım.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilip bilmeden konuşma 6 senedir kullanıyorum senin bilgisiyarına bile taş çıkarır bu bilgisayar 6 7 senrden fazla belki şuan bile gta 5 i 25fps 30 fps le oynatıyordu eski diyip geçme aslan parçasıdır benim bilgisayarım bir hata yaptım 6 cı fanı taktım normalde 5 fan yetitordu bütün suç benede güç kaynağının üstünde daha markası duruyodu eskimesi değil bilgisayara iyi bakılması lazım

• Can.aydin0 C kullanıcısına yanıt
    Ben fandan bahsediyorum. Siz ne anladınız?

• Konun sonu şu olmuş psu nun 7 seneden sonra sonuymuş bu konun diğersi günü gittim bilgiayaarcıya sorunsuz çalıştı bu konudan 3 4 hafta sonra komple gitti psu ses bile vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.