Şimdi Ara

Önemli konu - unutkanlık, el titremesi vs. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle konuya yazan ilgilenen geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. Doktora gittim belirtileri saydım, bi denge testi yaptı. Şöyle; gözlerinizi kapatıyorsunuz, ellerinizi karşıya uzatıyorsunuz ve dik bir çizgi boyunca iğne iplik oyunundaki adımlarla yürümeye çalışıyorsunuz. Ve tabii ki beceremedim :( Doktor mr ve vitamin/hormon testi yaptırdı, yarın sonuçları öğrenmek için tekrar gideceğim. Aynı sorunları yaşıyorum diyen arkadaşlara tavsiyem bahsettiğim testi bi yapmaya çalışsınlar bakalım ne çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecegindoktoru44

Öncelikle konuya yazan ilgilenen geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. Doktora gittim belirtileri saydım, bi denge testi yaptı. Şöyle; gözlerinizi kapatıyorsunuz, ellerinizi karşıya uzatıyorsunuz ve dik bir çizgi boyunca iğne iplik oyunundaki adımlarla yürümeye çalışıyorsunuz. Ve tabii ki beceremedim :( Doktor mr ve vitamin/hormon testi yaptırdı, yarın sonuçları öğrenmek için tekrar gideceğim. Aynı sorunları yaşıyorum diyen arkadaşlara tavsiyem bahsettiğim testi bi yapmaya çalışsınlar bakalım ne çıkacak.
    iğne iplik oyunu derken hocam tam anlayamadım.İp üstünde yürür gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

iğne iplik oyunu derken hocam tam anlayamadım.İp üstünde yürür gibi mi ?

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, daha güzel bir tabir oldu.
  • Bugün doktordan sonuçlarımı aldım. MR da hiçbir sıkıntı yok. Bazal ganglionlar sağlam. D vitamini çok düşük (güneş ışığında üretilen bir vitamindir bu aralar evden çıkmadığım için düşük olması normal) . D vitamini için Coledan-D3 yazdı. Uyku bozukluğu, dikkat kaybı, zinde kalmak için Modiwake yazdı. Nörolojik anlamda bir sıkıntı olmadığını, şikayetlerim devam ederse psikiyatriye başvurmam gerektiğini söyledi. Ayrıca kan tahlilinden anlayanlar için;

B12 değerim 370. 200 ile 800 arası normal değer denmiş ama internette bir kaç yerde en az 500 olmalı deniyor. Doğrusu nedir?@Olicityy @Myhres7 @GoldenParsTR @hardhungry @zalimahmet @ornapsen @sniper23 @Levcho @Berkv. @ala @Tunahanq @egemenxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecegindoktoru44 -- 16 Mayıs 2020; 15:46:24 >

• quote:

Bugün doktordan sonuçlarımı aldım. MR da hiçbir sıkıntı yok. Bazal ganglionlar sağlam. D vitamini çok düşük (güneş ışığında üretilen bir vitamindir bu aralar evden çıkmadığım için düşük olması normal) . D vitamini için Coledan-D3 yazdı. Uyku bozukluğu, dikkat kaybı, zinde kalmak için Modiwake yazdı. Nörolojik anlamda bir sıkıntı olmadığını, şikayetlerim devam ederse psikiyatriye başvurmam gerektiğini söyledi. Ayrıca kan tahlilinden anlayanlar için;

B12 değerim 370. 200 ile 800 arası normal değer denmiş ama internette bir kaç yerde en az 500 olmalı deniyor. Doğrusu nedir?@Olicityy @Myhres7 @GoldenParsTR @hardhungry @zalimahmet @ornapsen @sniper23 @Levcho @Berkv. @ala @Tunahanq @egemenxx
    Hocam çok geçmiş olsun. Senin adına çok sevindim, tabii sende sonuçlar böyle olunca benim de bir nebze içime su serpildi. Tabii herkes için belirtiler ve sonuçlar farklı olabilir. Psikiyatri tarafı tabii insandan insana değişir.
    B12 hakkında okuduğum birkaç ingilizce makalede 500'ün alt seviye olduğunu okumuştum. Özellikle japonlar vermiş bu kararı 1980'de.
    Modiwake yan etki falan yaparsa bilgilendirir misin bizi de?

• egemenxx kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bilgilendiririm hocam. B12 başlamayı da düşünüyorum. Saolasın ilgin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr sonuclarinin temiz cikmis oldugundan sonrasini okumadim cunki benim icin onemli olan temiz cikmasi gerisi umruda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 17 Mayıs 2020; 3:38:24 >
  • gelecegindoktoru44 G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam tekrardan. Psikiyatriye gitmeyi ertelememeni tavsiye ederim, gittikten sonrada sonucu paylaşırsan sevinirim. Kan tahlillerini e nabızdan kontrol edersen her tahlilin yanında olması gereken aralık yazıyor, belki bilmiyosundur diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 😄😄 saol hocam

• hardhungry kullanıcısına yanıt
    Hocam doktor uzun bir süre sonra git dedi. O arada uyku düzenimi düzeltmeye (03-12 arası yatıyorum şu an), diyet yapmaya ve sigarayı bırakmaya çalışacağım. Şikayetlerim geçmezse gideceğim. İlgine teşekkürler.

• quote:

Hocam doktor uzun bir süre sonra git dedi. O arada uyku düzenimi düzeltmeye (03-12 arası yatıyorum şu an), diyet yapmaya ve sigarayı bırakmaya çalışacağım. Şikayetlerim geçmezse gideceğim. İlgine teşekkürler.
    diyet ve sigarayı bırakmayı doktor mu önerdi?
  • Doktor uyku düzenini söyledi sadece. Diyetle sigarayı ben kattım 😄😄

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.