Şimdi Ara

Önemli konu - unutkanlık, el titremesi vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim içime dert oldu valla. Genç ve geleceği parlak birisiniz. Umarım herhangi bir olumsuzluk yoktur. Çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 13 Mayıs 2020; 22:48:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkerReborn

tedavi falan olmadım. stresli bir zamandan (yksye hazırlanıyorum ve ilk senem) geçtiğim için olması normal bende.
    Anladım hocam. Sınavda başarılar dilerim.
  • Bir tıp öğrencisi olarak böyle boş boş durmak yerine hastaneye gitmen gerektiğini bilmen lazım bence. Kötü düşüncelere kapılma hemen ama ihmalde etme. Kesinlikle bir nöroloji bölümüne git daha yaşın genç alzheimer çok zor zaten bu hastalığın her evresi çok çok uzun yıllar sürüyor ne ara bu kıvama geliceksin bu yaşta sanmıyorum. Ama nörolojiye gidip en azından düşüncelerinden arınırsın seni ordan başka yere yönlendiriler zaten duruma göre. En kötü güzel bir özel hastaneye git kalabalık olmaz virüs yüzünden diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alamankurdu

Selam bende 18 yaşındayım,tıpa tıp aynı sorunları yaşiyorum diyebilirim eklemek isterim ki beyminin içinde ara sıra anlatamicagim bisi oluyor kısa baş agrısı(titreme) diyeyim...ne olduğunu bilememekle birlikte bir nörolojik sıkıntı olduğunu düsünüyorum.şuanda bile hafif rahatsız edici bir sekilde...Nöro check up yaptirmayi düşünüyorum.6 ay öncede istemsizce kas spazmı oluyordu yüzümde ağliyordum falan doktora gitmistim,elektrolitlerimi kontrol etdi ve fitness yaptigim için onların azaldıgı icin boyle birsey olmus falan birsey anlamadim zaten doktorun dediginden neyim varmış yani? acaba devletde Nöro check up varmıdır kaliteli midir verecegi sonuçlar? Senin konunu kullaniyom kusura bakma acaba bende konu mu açsam.
    Ben cuma günü gideceğim hastanede aynı belirtileri taşıyorsanız siz de gidin derim. Bir şeyimiz varsa da erken teşhis edilsin en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Hocam hastaneye 10 kere gittim geldim bana bise olmadıysa sana da olmaz hastaneye git en kısa sürede
    Cuma günü gideceğim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecegindoktoru44 -- 13 Mayıs 2020; 23:0:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Benim içime dert oldu valla. Genç ve geleceği parlak birisiniz. Umarım herhangi bir olumsuzluk yoktur. Çok geçmiş olsun.
    Değerli mesajınız için çok teşekkür ederim.
  • Aynıları ben de var çok geçmiş olsun hocam sonuçları burada paylaşırsan seviniriz

• Aynen korona nedeniyle gidememistim, cuma günü iyi fikir tsk ederim konuyu açtıgın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Aynıları ben de var çok geçmiş olsun hocam sonuçları burada paylaşırsan seviniriz
    sağol hocam cuma günü hastaneye gidince paylaşırım doktorun ne dediğini. size de hastaneye gitmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alamankurdu

Aynen korona nedeniyle gidememistim, cuma günü iyi fikir tsk ederim konuyu açtıgın için.
    Rica ederim, geçmiş olsun.
  • Çoğu kişi bazı dönemler böyle sorunlarla karşılaşır

• Kan değerlerinize baktırın

• Belirtilerin hepsi uzun zamandır bendede var bakalm ne cikcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
    Geçmiş olsun takipteyim

• Sağlık gibi önemli konuların burdaki kulaktan dolma bilgilerimize güvenme bence. Kimsenin bilgisi bir beyin cerrahından fazla değil burada. Fazlayı bırak yanına yaklaşamayız. Hastahaneye git. Sorman bile saçma hocam kusura bakma. Umarım çok önemli bir şey değildir. Geçmiş olsun.

• B12 eksikliği muhtemelen. İğneyle almadığın sürece idrarla atarsın. Solgarın dilaltı b12 hapından alıp sabah kahvaltıdan sonra kullanırsan 1 hafta sonra %99 geçer.

• geçmiş olsun hocam. umarım ciddi bir şeyin yoktur ama en yakın zamanda doktora git. Bende de sol bacakta aşırı duyarlılık oldu bir gün b12 alımıma dikkat ettim geçti. b12 eksikliğin varsa ciğer tüketmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 14 Mayıs 2020; 0:42:13 >
  • boyun fıtıq

aynıları oluyo bu ara
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorunlar bende de var. Devlet hastanesine aynı sebeplerden 2 kere gittim, ikisindede ''gençsin bir şey olmaz, büyük bir şey değildir'' gibi şeyler söylediler, elim boş gönderdiler. Nasıl doktor bunlar anlamıyorum.. Aynı belirtilere ekstra olarak uyku sorunumda var benim. 3. Kez nörolojiye gittiğimde antidepresan yazdı bana (ilacı kullanmadım). Ben bunların psikolojik ve vitamin eksikliğinden olabileceğini düşünüyorum. Bu korona bittikten sonra ilk işim psikiyatriye randevu almak. Sana tavsiyem, özel hastanede muayene olman. 3 kere gittim 3 ündede elim boş döndüm.
  • B12 eksikliğine benziyor. Doktor ne diyecek bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.