Şimdi Ara

Önemli!!! Okuyun Hepsiburada.com'u kınama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Geçen ayın 25inde hepsiburada.com dan bir alışveriş yaptım çok hızlı bir şekilde 2 veya 3 gün içinde elime ulaştırdılar fakat sipariş ettiğim bir arma 2li apakette olması gerekiyordu hemen aradım mail attım bu sorunu halledicez deiler bi hafte bekledim ses yok sonra tekrar mail attım dediler kargoya verdik aradım akrgoyu bize böyle bişey geldei deiler hepsiburada.com u aradığımda biz tekrardan göndereceğiz dediler. hadi ona da tama arma da 3 milyon yani yarısı 1.5ytl aradığım telefon parası zaten geçti bunue son dün aradım dedim cuma gelmezse artık tüketici haklarını arayacağım. bi dakka bekleticem dediler muziği verdi gidiş o gidiş arkadaşlar sizde dikkatli olun böyle bişey başınıza gelirse yumuşak davranmayın ben davrandım sonuç çıkmıyo bu devirde bağırıcan çağırıcan güzellikten anlamıyorlar bunlar saygılar...

işte mesajlar
    27.06.2005 09:45:05 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
    ........... nolu siparişinizde tarafınıza eksik ulaşan ürün tedarikçi firmadan talep edilerek teslimat adresinize gönderilecektir.
    Aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

04.07.2005 18:27:22 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
    ........ Nolu siparişinizin tamamı kargoya teslim edilmiştir.
    Saygılarımızla...

15.07.2005 10:27:59 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
    Tarafınıza eksik gönderildiğini bildirdiğiniz ürün önümüzdeki hafta içinde tarafınıza gönderilecektir.Gecikmeden dolayı özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.

27.06.2005 09:45:05 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
    ......... nolu siparişinizde tarafınıza eksik ulaşan ürün tedarikçi firmadan talep edilerek teslimat adresinize gönderilecektir.
    Aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serromacher -- 22 Temmuz 2005, 17:21:44 >

• sinirlenme bi relax çiğne
  • Hepsiburada falan değil hepsikolpa
  • arkadaşım nasıl sinirlenmiyeyim baksana küçücük şeyi getirmiyolar allah bilir kargo parasından getirmiyolardır deseler yok getiremeyiz şikayet edicem ama artık ediyorum tüketici haklarına benim ama cım herkes dikkatli olsun...
  • ben tel ve modem aldım hepsiburada dan ikisindede sorunsuz getirdiler..tel.2gün içinde modem 24 saat bile sürmeden elimdeydi..hiçbi sorunda yoktu..memnun kaldım alı$veri$ten..
  • aldıklarımdan hiçbir problem çıkmadı fakat ilk defa aldığım bir şeyi iade ettim.Bakalım sonuç ne olacak

--------------------
    Az önce baktım parayı iade etmişler.Valla 2-3 yıldır alışveriş yapıyorum hiçbir problem çıkmadı.Ya ben çok şanslıyım yada siz çöle falan gitmeyin.Kutup ayısı sizi orada bekliyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 22 Temmuz 2005, 18:29:20 >
  • arkadaşlar dikkat ettiyseniz bana da ilk defada 2 günde geldi ama eksik parçayı yollamıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eksik parça durumunda hemen iade et,hiç uğraşma benimde başıma gelmişti aynısı,koy kutusuna içinede iade sebebini bildiren bi mektup ekle faturasıyla beraber iade et
  • ah şu forumu azıcık okusanız nerelerden alışveriş yapılır bi bizi dinleseniz...
  • O HEPSİBURADA.COM VARYA ONUN YERİ KARŞIDA GÜMÜŞSUYU NUN ORADA GİDİP AĞZINA GELENİ SÖYLİYECEKSİN...
  • Kınaya kınaya kına kalmadı.

Not: İğrenç biliyorum. Serinlersiniz belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: U t k U

O HEPSİBURADA.COM VARYA ONUN YERİ KARŞIDA GÜMÜŞSUYU NUN ORADA GİDİP AĞZINA GELENİ SÖYLİYECEKSİN...

beykoza taşındılar ayrıca ben bu siteyi savunuyorum.Hiç bir problem çıkartmıyot.4 gün oynadığım direksiyonu aynen iade ettim.Paramıda aldım bir kaç günde
  • bende çok memnundum..peki siz nereyi öneriyorsunuz..int. alı$veri$ yapmayalımmı..
  • yapalım kardeş yapalım.Problem olmuyor bende.Sanırım biz torpilli müşteriyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Hepsiburada falan değil hepsikolpa

• hepsiburda com iyidir herşeyi ortdan alırım arkadaşın sorununa gelince ürün atrızalı eksik gibi durumlarda iade edecen büyük firma sorun olabiliyor değişim ve garanti olayları iade yeni sipraiş ver ne uğraşıyonz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.