Şimdi Ara

Önemli - Samsung 120GB 840 EVO ve AMD anakart uyumu hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 120GB 840 EVO almayı düşünüyorum bunun yanında AMD FX 8320 işlemci ve ASUS M5A97 R2.0 sistemin diğer bileşenleri olacaklar. Yanlız şans eseri birkaç yerde okuduğum kadarıyla 120 GB EVO modelinin (diğer Samsung marka ssd modellerinde de olabilir) AMD anakartlarda bazı problemlere neden olduğunu (donma, mavi ekran vb...) ve uyumsuz olduklarını okudum. Bunun doğruluk payı var mıdır? AMD işlemci/anakart kullanıp da bu ssd ye sahip arkadaşlar varsa herhangi bir sorun yaşadılar mı bilgilendirirlerse sevinirim. Eğer bir üst model olan 128GB PRO modelinde sorun yoksa (diğer modelde sorun olduğunu farz ediyorum) aradaki farkı verip alabilirim yada EVO ile aynı fiyat aralığında sizin de tavsiye edebileceğiniz anakart/işlemci ile sorunsuz bir şeklide çalışacak başka bir marka ssd de alabilirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

• Samsung Evo 120 gb modelini aşağıda yazan eski amd sistemle sorunsuz kullanıyorum.Belirttiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım.Bir tek testlerim nette yeni sistemlerle yapılmış testlere göre daha az skor alıyor ama gerek oyunlarda gerek windows açılışında hdd ye göre çok büyük fark olduğu için testleri sorun etmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.