Şimdi Ara

önemli ve acil ! mac e windows 7 kurmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben iç mimarlık 2. sınıfa geçtim ve derslerim için yeni bir laptopa ihtiyacım var. ben macbook pro alıp windows 7 yukleyecegım. autocad ve buna benzer programlar kullanacağım.
    1- mac a windows yuklersen garantısı gıder dedıler?
    2 -mac ın kendı ısletım sıstemınde programları nereden ındırıyorsunuz artı ucretlımı?
    3- mac orjınal olmayan programları kabul etmıyormus eger wındows kurarsam orjınal olmayan seylerde kurabılırmıyım?
    4- wındows yuklersem normal bı pcden farklı kalmazmı ıstedıgım gbı ınternetten herseyı ındırıp kurabılırmıyım?
    5- bölümüm için uygunmu memnun kalırmıyım?
    6- bir sorun yaşarmıyım? o kadar para verıpte pısman olmak ıstemıyorum.
    biraz fazla olduysa kusura bakmayın yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler ..

• 1. Gitmez. Boot Camp ile yükleyeceksin.
    2. AppStore dan indirebilirsin. Ücretli de var ücretsiz de. Torrent sitelerini biliyorsundur zaten.
    3. Orjinal olsun olmasın kurabilirsin. Ki Mac orjinal olmayan programları kabul etmiyormuş lafı efsanedir.
    4. Evet
    5. Windows 7 kullanacaksan, o cihaza o kadar para vermek mantıklı mı sorgulamak lazım.
    6. Yaşamazsın gibime geliyor.
  • Windows da kullanip mac de kullanamayacagin program yoksa windows yukleme. Autocad in os x surumu var mesela. Macbook alip windows kullanmak ferrariye lpg takmaya benzer. zorunlu kalmadikca windows kullanma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Windows da kullanip mac de kullanamayacagin program yoksa windows yukleme. Autocad in os x surumu var mesela. Macbook alip windows kullanmak ferrariye lpg takmaya benzer. zorunlu kalmadikca windows kullanma.

autocad dısında programlarda kullanıcam. o yuzden mecbur yuklemem gerekıyor. zaten kendı macın sıstemıde durucak onuda kullanıcam
  • Dostum madem windows kulanacaksın mac almanın alemi ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.