Şimdi Ara

OnePlus 3T hala alınır mı? 01/08/2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--- Kısa ---
    OnePlus 3T 2. el olarak hala alınır bir telefon mu? Aktif mobil oyun oynayan biri değilim. Şu anda 1000-1300 aralığında ortalama ilanlar var. Yoksa o fiyatlara çıkmışken 1800 bandına çıkıp OP 5 olmak daha mantıklı mı olur?

--- Uzun ---
    Yaklaşık 4 senedir Nexus 5 kullanıyorum. Bataryasını değiştirip, farklı farklı ROMlarla vs. sıkıntısız kullandım bu zamana kadar. Ama her geçen gün uygulamaların artan RAM isterleriyle birlikte telefon son zamanlarda biraz hantallaştı. Mikrofonunda da sorun çıkınca artık değiştirmem gerektiğini anladım. Gidip sıfır OP 6 vs. alıcak bi bütçem yok. Çok sık telefon değiştirmem. Aktif mobil oyun oynayan biri değilim, telefonu arama, mesaj, mail vs gibi gündelik işler; film/dizi izleme, internette dolaşma vs. için kullanıyorum. Telefonu kullanan topluluğun aktifliği benim için önemli, özellikle XDA'de hareketli bi topluluğun olması olmazsa olmaz. Sizce OP 3T 2. el olarak bu parayı hak ediyor mu? Yoksa biraz daha çıkıp OP5 ile 8 çekirdekli işlemciye geçmek mi mantıklı. Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

• 3t nin bana göre hakkı bintl dir. 4 ay önce bin liradan 3 sattım. şuan op forumundaki açıklama 3/3t nin android 8.1 i atlayıp direk p alacağı yönünde. eğer dediğin gibi yüksek güç gerektiren oyunlar oynamıyorsan oxygen os şişmez çökmez yavaşlamaz gayet akıcıdır.sonraki çıkan cihazlarındaki özellikleri emektar cihazlara eklemeyi sever oneplus. 3t yi 2 sene kadar daha kullanabilirsin. ama 1800 civarına bi 8/128 op5 alırsan çok rahat 4 sene kullanırsın. 1-x-3-3t-5-5t hepsini gördüm deneyimledim hepsi akıcı cihazlar. şuan 6 kullanıyorum 8/256 3 seneden önce değiştirmem gibi.

bu videonun sana karar vermede çok faydalı olacağını düşünüyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=Ttx5Ngd_ros&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 3 Ağustos 2018; 11:30:36 >

• Oneplus 3t gayet iyi bence. Temiz kullanılmış olanı bulunabilirse...
  • OnePlus 3T kullanıcısı olarak telefonumu hala seviyorum ve piyasa bu haldeyken telefon tabiri caizse ölene kadar kullanmak istiyorum. Gelecek yıl temmuz-haziran ayı gibi de Polonya'da teknik servise verip telefonu bakımdan geçireceğim eğer bir şey olmazsa cihaza.

Donma vs. yapmasa da Android'in uygulamalarını hala çok kalitesiz buluyorum tek sıkıntı burada. Chrome'u bilgisayarda bırakabildim çok yakında telefonda da bıraktım mı büyük bir yükten kurtulacağım, çok fazla çöken bir uygulama haline geldi bende. Android P güncellemesi alacak olması da avantaj.
  • Anlattıklarız ışığında belli ki 3T de sizin kullaniminiza yetecek. Ama fiyat noktasında soru işaretleri var. Yani ezdiği çizdiği yoksa, pili kötü değilse 1000lira verilir bence, 1000liraya dm aşka ne alınacak ki zaten.

Ama 1300e 3t mi, 500daha verip 5 mi derseniz, bütçeyi zorda bırakmayacaksa 5 derim ben.

Ben de yıllarca nexus 5i severek kullandım ve aynı sizin yaşadığınız sorunlar sebebiyle 2 3ay kadar önce oneplus 5t ye terfi ettim, dünya varmış dedim. 5 almayı düşünüyordum, burnumun dibine teknosa getirince, arada da değecek fiyat farkı yoktu, 5t 8gb aldım.

Bence aradaki fark çok etki etmeyecekse 5 alın, belli ki siz de zırt pırt cihaz değiştiren biri değilsiniz, 5in ömrü daha uzun olacaktır. Ama aradaki fark gözünüze batıyorsa 3t de günlük kullanım için fazlasıyla yeter. Hiç 3t kullanmadım ama biliyorsunuzdur, kullananlar memnundu hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.