Bugdan dolayı değil hocam açılış ekranında takılı kalmış bir çok kullanıcıda ve 11e geri dönüş de yapamamış bir çoğu one plus formunda ağlayıp duruyorlar. Bende bizden kimse aynı duruma düşmesin diye yazdım. Biraz araştırdıktan sonra link atmakta fayda var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Tamam hocam kaldirdim linki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Volte ve vowifi için çözüm var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Volte ve vowifi için çözüm var mihttps://oneplusturkey.club/oneplus-cihazlarda-volte-vowifi-aktiflestirme/
ben buradan yaptım. Android 11 kısmını dikkatli okuyun.
-
Merhaba. 9 pro 12/256 alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: dirgodard
Merhaba. 9 pro 12/256 alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?Banada lazım 10gün sonra alacağım bir tane inş.
Arkadaşlar Telefondaki aşırı ısınma problemi hala devam ediyormu?
Oyun oynanmazsa pil süresi ekran kullanımı 4-5 saatin üstüne çıkıyormu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 25 Mayıs 2021; 21:41:57 >
Merhabalar, konuda gecti mi bilmiyorum ama oneplus turkiye sitesi acik durumda
Turkce tanitim sayfasi filan var gorunen cihazlar 9 Pro/9/N10 5G su anda hatta kullanma kilavuzu var turkce olarak. Yakinda resmi olarak satilmaya baslanir diye dusunuyorum
Getiren firma OPPO bu arada yani tamamen resmi olarak geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HeiLiMerhabalar, konuda gecti mi bilmiyorum ama oneplus turkiye sitesi acik durumda
Turkce tanitim sayfasi filan var gorunen cihazlar 9 Pro/9/N10 5G su anda hatta kullanma kilavuzu var turkce olarak. Yakinda resmi olarak satilmaya baslanir diye dusunuyorum
Getiren firma OPPO bu arada yani tamamen resmi olarak geliyor.
Fiyat henüz belli değil.11-12 milyara gelir en kötü,bu kadar parada buna verirlermi oda ayrı bi soru.
-
Herkese selamlar .Oneplus 8 prodan 9 düz modele geçtim .Kavisli ekranı sevmediğim için 9 proya geçmedim. 8 pronun kamerası düz 9a göre çok daha iyi sanki. 9 da hasselblad ile sanki renkleri solgun ve hafif bulanık gibi . Güncellemeyle düzelirmi yoksa kamera böyle mi
quote:
Orijinalden alıntı: Zeze1
Herkese selamlar .Oneplus 8 prodan 9 düz modele geçtim .Kavisli ekranı sevmediğim için 9 proya geçmedim. 8 pronun kamerası düz 9a göre çok daha iyi sanki. 9 da hasselblad ile sanki renkleri solgun ve hafif bulanık gibi . Güncellemeyle düzelirmi yoksa kamera böyle miHayır düzelmez Hasselblad ile özellikle o şekilde yapıldı daha doğal , gercege yakın olması açısından ama göze güzel gelen maalesef one plus 8 pro kamerası.
Sırf o yüzden 8T den 9 pro yerine 8 proya geçtim , gerçi şöyle bir durum da var , bir dünya gcam var istediğiniz renkleri alabilecek bir gcam yükleyebilirsiniz, xda da konusu var.
-
başkan sende benm gibi onepluscusun 7 pro konusundan beri hatırlıyorum seni 🙂 8 pro yu sırf şarj, ısınma ve edge ekran yüzünden satıp buna geçtim. Buda net çekmiyor doğal çekecem diye batırıyor.
Sadece 7 pro olsa iyi hocam 6T den 7 pro ya ondan 7t ye ondan 8 pro ya ondan 8T ye sonra yine 8 pro ya geçtim arada başka markalarda denedim ama oneplus keyfi almıyorum hiçbirisinde maalesef , 9T ye kadar 8 pro ile devam ederim :)
Evet soluk renkleri bende maalesef sevmiyorum aynı sorunu zamanında Mi note 10 da yaşamıştım , cok guzel detay harika ama resimler hep soluk , her resim çektiğimde de lightroom a girip ayar yapmak işkence maalesef. Gözün gördüğü gibi olsun diye uğraşmışlar ama ben 8 pronun verdiği renkleri seviyorum kişisel tercih işte.
Dediğim gibi gcam ile bu sorunu çözebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__Sadece 7 pro olsa iyi hocam 6T den 7 pro ya ondan 7t ye ondan 8 pro ya ondan 8T ye sonra yine 8 pro ya geçtim arada başka markalarda denedim ama oneplus keyfi almıyorum hiçbirisinde maalesef , 9T ye kadar 8 pro ile devam ederim :)
Evet soluk renkleri bende maalesef sevmiyorum aynı sorunu zamanında Mi note 10 da yaşamıştım , cok guzel detay harika ama resimler hep soluk , her resim çektiğimde de lightroom a girip ayar yapmak işkence maalesef. Gözün gördüğü gibi olsun diye uğraşmışlar ama ben 8 pronun verdiği renkleri seviyorum kişisel tercih işte.
Dediğim gibi gcam ile bu sorunu çözebilirsiniz.
Hocam gcam indirdimde onunla bile soluk renksiz birşey ortaya çıkıyor gerçekten çok rahatsız oldum ya. Acaba sıkıntı bendemi diye düşünmeye başladım.Imx689 var oysaki 8 pro ile aynı lens kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Farklı gcam dene hocam yada xml değiş, aynı sensörler değil bu arada 9 pro da bildiğim kadarıyla daha yeni bir sensör olan imx 789 var , ama lens büyüklükleri aynı
Yolda giderken WhatsApp ses kayıtlarını sesli dinliyorum bazen
Sık sık duruyor ses kaydı
Sizde de bu sorun var mı ? Niye duruyor anlamadım. Bir yeri felan mi kapatıyorum sensorlerden
Yeni güncelleme gelmiş 11.2.6.6
Şarj ve pil performansı iyileştirmesi.
Kamerada beyaz dengesi, keskinlik, noise azaltma, iç mekanlardaki çekimlerde odaklanma ve parlaklık dengesinde iyileştirmeler.
Network performansında iyileştirme şeklinde ayrıntıları da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__Farklı gcam dene hocam yada xml değiş, aynı sensörler değil bu arada 9 pro da bildiğim kadarıyla daha yeni bir sensör olan imx 789 var , ama lens büyüklükleri aynı
Hocam 8 proyla aynı sensör hatta hassleblad anlaşması falan vardır falan dedim daha iyi olmazsada daha kötüde değildir dedim op 9 xiaomi cihazlar gibi çekim yapıyor.Ön kemarayı beğendim fakat arka kamerayı ne hale sokmuşlar öyle .İnan cihazdan soğudum
Ahizenin sağ tarafında galiba bir sensör var ve ne hikmetse orayı hafif kapatsanız dahi parmakla falan, evet sadece ve sadece "whatsapp ses kaydı dinlerken" dinleme duruyor
OnePlus 8'de de aynı durum vardı, oldum olası bu olaya hiç anlam verememişimdir amaç ne diye ve hiçbir yerde de okumadım, görmedim bunun ne anlama geldiğini
Ve evet denedim, 9 Pro'da da aynı durum mevcut, Allah Allah hayret birşey ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X