Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
611.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugdan dolayı değil hocam açılış ekranında takılı kalmış bir çok kullanıcıda ve 11e geri dönüş de yapamamış bir çoğu one plus formunda ağlayıp duruyorlar. Bende bizden kimse aynı duruma düşmesin diye yazdım. Biraz araştırdıktan sonra link atmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kaldirdim linki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volte ve vowifi için çözüm var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Volte ve vowifi için çözüm var mi

https://oneplusturkey.club/oneplus-cihazlarda-volte-vowifi-aktiflestirme/

ben buradan yaptım. Android 11 kısmını dikkatli okuyun.

• Merhaba. 9 pro 12/256 alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dirgodard

Merhaba. 9 pro 12/256 alabileceğim bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

Banada lazım 10gün sonra alacağım bir tane inş.

Arkadaşlar Telefondaki aşırı ısınma problemi hala devam ediyormu?

Oyun oynanmazsa pil süresi ekran kullanımı 4-5 saatin üstüne çıkıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 25 Mayıs 2021; 21:41:57 >
  • Merhabalar, konuda gecti mi bilmiyorum ama oneplus turkiye sitesi acik durumda

https://www.oneplus.com/tr

Turkce tanitim sayfasi filan var gorunen cihazlar 9 Pro/9/N10 5G su anda hatta kullanma kilavuzu var turkce olarak. Yakinda resmi olarak satilmaya baslanir diye dusunuyorum

Getiren firma OPPO bu arada yani tamamen resmi olarak geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

Merhabalar, konuda gecti mi bilmiyorum ama oneplus turkiye sitesi acik durumda

https://www.oneplus.com/tr

Turkce tanitim sayfasi filan var gorunen cihazlar 9 Pro/9/N10 5G su anda hatta kullanma kilavuzu var turkce olarak. Yakinda resmi olarak satilmaya baslanir diye dusunuyorum

Getiren firma OPPO bu arada yani tamamen resmi olarak geliyor.

Fiyat henüz belli değil.11-12 milyara gelir en kötü,bu kadar parada buna verirlermi oda ayrı bi soru.

• Almak isteyen olursa Haziran 14-20 arası getirebilirim

Oneplus 9 pro 8-128. Siyah özelden mesaj atabilirsiniz
    Mavi olan normal 9
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Mayıs 2021; 17:29:17 >
  • Herkese selamlar .Oneplus 8 prodan 9 düz modele geçtim .Kavisli ekranı sevmediğim için 9 proya geçmedim. 8 pronun kamerası düz 9a göre çok daha iyi sanki. 9 da hasselblad ile sanki renkleri solgun ve hafif bulanık gibi . Güncellemeyle düzelirmi yoksa kamera böyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Herkese selamlar .Oneplus 8 prodan 9 düz modele geçtim .Kavisli ekranı sevmediğim için 9 proya geçmedim. 8 pronun kamerası düz 9a göre çok daha iyi sanki. 9 da hasselblad ile sanki renkleri solgun ve hafif bulanık gibi . Güncellemeyle düzelirmi yoksa kamera böyle mi

Hayır düzelmez Hasselblad ile özellikle o şekilde yapıldı daha doğal , gercege yakın olması açısından ama göze güzel gelen maalesef one plus 8 pro kamerası.

Sırf o yüzden 8T den 9 pro yerine 8 proya geçtim , gerçi şöyle bir durum da var , bir dünya gcam var istediğiniz renkleri alabilecek bir gcam yükleyebilirsiniz, xda da konusu var.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    başkan sende benm gibi onepluscusun 7 pro konusundan beri hatırlıyorum seni 🙂 8 pro yu sırf şarj, ısınma ve edge ekran yüzünden satıp buna geçtim. Buda net çekmiyor doğal çekecem diye batırıyor.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Sadece 7 pro olsa iyi hocam 6T den 7 pro ya ondan 7t ye ondan 8 pro ya ondan 8T ye sonra yine 8 pro ya geçtim arada başka markalarda denedim ama oneplus keyfi almıyorum hiçbirisinde maalesef , 9T ye kadar 8 pro ile devam ederim :)

Evet soluk renkleri bende maalesef sevmiyorum aynı sorunu zamanında Mi note 10 da yaşamıştım , cok guzel detay harika ama resimler hep soluk , her resim çektiğimde de lightroom a girip ayar yapmak işkence maalesef. Gözün gördüğü gibi olsun diye uğraşmışlar ama ben 8 pronun verdiği renkleri seviyorum kişisel tercih işte.

Dediğim gibi gcam ile bu sorunu çözebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Sadece 7 pro olsa iyi hocam 6T den 7 pro ya ondan 7t ye ondan 8 pro ya ondan 8T ye sonra yine 8 pro ya geçtim arada başka markalarda denedim ama oneplus keyfi almıyorum hiçbirisinde maalesef , 9T ye kadar 8 pro ile devam ederim :)

Evet soluk renkleri bende maalesef sevmiyorum aynı sorunu zamanında Mi note 10 da yaşamıştım , cok guzel detay harika ama resimler hep soluk , her resim çektiğimde de lightroom a girip ayar yapmak işkence maalesef. Gözün gördüğü gibi olsun diye uğraşmışlar ama ben 8 pronun verdiği renkleri seviyorum kişisel tercih işte.

Dediğim gibi gcam ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Hocam gcam indirdimde onunla bile soluk renksiz birşey ortaya çıkıyor gerçekten çok rahatsız oldum ya. Acaba sıkıntı bendemi diye düşünmeye başladım.Imx689 var oysaki 8 pro ile aynı lens kullanıyor.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Farklı gcam dene hocam yada xml değiş, aynı sensörler değil bu arada 9 pro da bildiğim kadarıyla daha yeni bir sensör olan imx 789 var , ama lens büyüklükleri aynı

• Yolda giderken WhatsApp ses kayıtlarını sesli dinliyorum bazen

Sık sık duruyor ses kaydı

Sizde de bu sorun var mı ? Niye duruyor anlamadım. Bir yeri felan mi kapatıyorum sensorlerden

• Yeni güncelleme gelmiş 11.2.6.6

Şarj ve pil performansı iyileştirmesi.

Kamerada beyaz dengesi, keskinlik, noise azaltma, iç mekanlardaki çekimlerde odaklanma ve parlaklık dengesinde iyileştirmeler.

Network performansında iyileştirme şeklinde ayrıntıları da.

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Farklı gcam dene hocam yada xml değiş, aynı sensörler değil bu arada 9 pro da bildiğim kadarıyla daha yeni bir sensör olan imx 789 var , ama lens büyüklükleri aynı

Hocam 8 proyla aynı sensör hatta hassleblad anlaşması falan vardır falan dedim daha iyi olmazsada daha kötüde değildir dedim op 9 xiaomi cihazlar gibi çekim yapıyor.Ön kemarayı beğendim fakat arka kamerayı ne hale sokmuşlar öyle .İnan cihazdan soğudum

• Ahizenin sağ tarafında galiba bir sensör var ve ne hikmetse orayı hafif kapatsanız dahi parmakla falan, evet sadece ve sadece "whatsapp ses kaydı dinlerken" dinleme duruyor

OnePlus 8'de de aynı durum vardı, oldum olası bu olaya hiç anlam verememişimdir amaç ne diye ve hiçbir yerde de okumadım, görmedim bunun ne anlama geldiğini

Ve evet denedim, 9 Pro'da da aynı durum mevcut, Allah Allah hayret birşey ya

• OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    Arkadaşlar 8 pro ile çekilmiş 2 foto koyuyorum, net çekmiyor , soluk çekiyor denmiş nasıl net çekmiyor ,neresi soluk çekiyor anlamadım 😏 yüklerken görüntü kalitesi düşmüyordur umarım . 9 proya geçmeyi düşünüyorum gezinirken yorumları okudum eklemek istedim . Fotoğraflarda oynama yoktur .

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.