Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
611.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oneplus Türkiye resmi sitesi hayırlı olsun.

"Never Settle - OnePlus (Turkey)"
    www.oneplus.com
    Never Settle - OnePlus (Turkey)
    https://www.oneplus.com/tr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Hocam neleri hard brick yaptım, soft brick yaptım ama bir şekilde kurtardım. Ne olursa olsun root, rom sevdamdan vazgeçemedim. :)))

Gerçi oneplusla tanıştıktan sonra roma asla ihtiyaç duymadım ama rootsuz asla =)

Oneplus 9 için twrpsiz, Magisk ile rootlama yöntemi varmış ve yaptım canavar gibi kullanabiliyorum.

Hocam ben de duramadım çaktım root'u kilidi açıp, valla canavar gibi çalıştı, xda'dakiler gözümü korkutmuştu ama bayağı rahat aslında şu anki yöntem. Elimde orjinal bootloader img olduğu sürece bir sıkıntı gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini ne zaman satışa çıkar  

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Tahmini ne zaman satışa çıkar  

8 pro fiyatları bile şuanda yüksek iken 9 pro en aşağı 10k ile gelir onada çok az kişi para verip alır.Yüksek fiyatlara gelirse iphone alır millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anisotropic

Hocam ben de duramadım çaktım root'u kilidi açıp, valla canavar gibi çalıştı, xda'dakiler gözümü korkutmuştu ama bayağı rahat aslında şu anki yöntem. Elimde orjinal bootloader img olduğu sürece bir sıkıntı gözükmüyor.

Alıntıları Göster

İyi yaptınız hocam. Ama alışmışım TWRP gözüm onda =) Sence çıkarmı op 9 için TWRP ?

Birde güncelleme gelince ne yapacağız o kısmı pek anlayamadım. Bende 11.2.6.6 var fakat xda'da 11.2.7.7 yükleyenler var ki bana hala güncelleme gelmedi .

LE25BA modelini kullanıyorum. 11.2.6.6'nın batarya süresini beğenmedim bundan önceki daha iyiydi.

• Oneplus 9 Pro çok ilgimi çekiyor ancak garantisiz. O yüzden 9a yöneleyim diyorum tavsiye eder misiniz?

• quote:

İyi yaptınız hocam. Ama alışmışım TWRP gözüm onda =) Sence çıkarmı op 9 için TWRP ?

Birde güncelleme gelince ne yapacağız o kısmı pek anlayamadım. Bende 11.2.6.6 var fakat xda'da 11.2.7.7 yükleyenler var ki bana hala güncelleme gelmedi .

LE25BA modelini kullanıyorum. 11.2.6.6'nın batarya süresini beğenmedim bundan önceki daha iyiydi.

Alıntıları Göster

Twrp artık sadece Çin'liler tarafından uyarlanıp yayınlanıyor. O da birçok özellikten mahrum, "format data" yapamamak yada birşey flaşlayacağınız zaman A-B partition bölümü seçememek gibi. Ayrıyetten artık "donate" sistemine dönmüş deniyor, yani bağış yapanlar indirebilecek gibi bir durum.

O yüzden magisk root ile devam edeceğiz anlaşılan, zaten Twrp'nin birçok işlemini Magisk ile de yapabiliyoruz seviyesi artık oluştu. Hem de daha güvenli, daha sorunsuz, tehlikesiz(yazılımı çökeltmek daha zor Magisk ile).

Şu anda ki Root edilmiş cihazınızı güncelleme yapma adımları şöyle:

-Oxygen Updater kuruyoruz cihaza(marketten).

-Root yetkisine izin verdikten sonra, ayarlar da güncelleme türü seçiyoruz(Cihaz modeli seçin, "Stabil - Full update" olarak seçin güncelleme ayarını).

-Yani cihaza güncellemeleri full rom olarak indirmeniz lazım bu programdan, rootlu olan şu an da ki yazılımınızı güncelleyebilmek için. 300-500mb olarak değil, genel de 3 küsür GB olan güncelleme inecek cihaza yukar da ki ayarları yapınca.

-İndirilen güncellemeden sonra program yükseltme adımlarına geçecek, devam etmeyip çıkıyoruz, bu program da işimiz bitti.

-Güncelleme paketi cihazın hafızasına, ana dizine .rar olarak inmiş olacak bittiğin de. Cihazın "ayarlar-sistem-sistem güncellemeleri" sekmesine girip, sağ üst köşe de ki çark tuşuna basıp çıkan ekran da "Yerel yükseltme" kısmına giriyoruz. Güncelleme paketi çıkacak karşınıza, tıklıyoruz, güncellemeyi başlatıyoruz.

-%100 olunca "Sistemi yeniden başlat" tuşuna "BASMIYORUZ!" Bu ekranı arkaya atın ve ana ekrana dönün.

-Şimdi Magisk'e giriyoruz. "Magisk" karşısında ki "Yükle" tuşuna basıyoruz. Çıkan seçeneklerden "Aktif olmayan yuvaya yükle(OTA'dan sonra) seçeneğini seçiyoruz(bir onay isteyebilir, onaylayıp devam edin) ve bitmesini bekliyoruz.

-"Başarılı" yazınca veya bitince arka plana attığımız "Sistem güncelleme" ekranına dönüp orada ki %100 durumunun "Sistemi yeniden başlat" tuşuna basıyoruz ve telefonunuz açıldığında son güncelleme yüklenmiş, root edilmiş olarak karşınıza çıkıyor. Hepsi bu kadar.

• edacsac kullanıcısına yanıt
    Hocam sana çook teşekkür ederim. Ne güzel bir anlatım yapmışsın. Ellerine, emeğine sağlık.
    Şimdi sabırsızlıkla oxygen updateden 11.2.7.7 çıksın da yapayım diye beklemek kaldı :)

Twrp aslında güzeldi hocam. Recovery modda başlatıp cihazı kurtardığım çok olmuştur. Kurduğum bir magisk modülleri yüzünden defalarca soft brick yapmışımdır cihazı. Twrp ile geri dönüşü kolaydı. Bakalım bunda neler olacak nasıl çözümler bulunacak.

• Rica ederim hocam, ne demek🙋🏻‍♂️

Twrp tabiki de güzeldi, kolaydı, kapsamlıydı ama ne yazık ki fişini çektiler, artık yeni çözümleri bekleyeceğiz bakalım neler olacak, hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Rica ederim hocam, ne demek🙋🏻‍♂️

Twrp tabiki de güzeldi, kolaydı, kapsamlıydı ama ne yazık ki fişini çektiler, artık yeni çözümleri bekleyeceğiz bakalım neler olacak, hayırlısı...

Tekrar teşekkür ederim hocam. Gerçekten üzüldüm HTC ile tanıştığım TWRP Oneplus 6t ile son bulmuş :(

Hocam birde bilginiz varmıdır bilmiyorum PDC uygulaması ile volte yi aktif etmeye çalışıyorum sadece VoWifi çalışıyor . Wifi kapatınca Volte aktif olmuyor. 6t yada eşimin 7prosunda direk aktif oluyordu. Cihazın plakası 4.5 g destekli onda da sorun yok ama volte yi oneplus 9 da aktif edemedim.

• quote:

Tekrar teşekkür ederim hocam. Gerçekten üzüldüm HTC ile tanıştığım TWRP Oneplus 6t ile son bulmuş :(

Hocam birde bilginiz varmıdır bilmiyorum PDC uygulaması ile volte yi aktif etmeye çalışıyorum sadece VoWifi çalışıyor . Wifi kapatınca Volte aktif olmuyor. 6t yada eşimin 7prosunda direk aktif oluyordu. Cihazın plakası 4.5 g destekli onda da sorun yok ama volte yi oneplus 9 da aktif edemedim.

Alıntıları Göster

OnePlus 9 serisinde Volte sorunu mevcut, yazılımsal olduğunu söylüyorlar, muhtemelen düzeltme güncellemesi gelir diyorlar. Ben 9 Pro da aktif ettim fakat baz istasyonu değişimi olduğunda(yani semt değiştiğinde) Volte ibaresi tekrar gidiyor, çift hat kullanıyorum, veri bağlantısını 2.hatta geçirip uçak modu aç/kapat yapınca Volte ibaresi yine geri geliyor. VoWifi açıp kapatınca da Volte ibaresi gidiyor, farkettiklerim bunlar. Pdc ile değişiklik yapsam da durum aynı şekilde devam ediyor. Güya durum çubuğunda ibare olmasa da Volte aktifmiş, öyle söyleniyor, çağrı listesinde veya arama anında kişi ismi yanında küçük dikdörtgen içinde HD ibaresi kalıcı, bu da doğru fakat ses kalitesi aynı değil. Şu anda bir sıkıntı mevcut bu özellik ile ilgili, bekliyoruz bakalım yazılım düzeltmesi yapılacak mı bu durumla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

OnePlus 9 serisinde Volte sorunu mevcut, yazılımsal olduğunu söylüyorlar, muhtemelen düzeltme güncellemesi gelir diyorlar. Ben 9 Pro da aktif ettim fakat baz istasyonu değişimi olduğunda(yani semt değiştiğinde) Volte ibaresi tekrar gidiyor, çift hat kullanıyorum, veri bağlantısını 2.hatta geçirip uçak modu aç/kapat yapınca Volte ibaresi yine geri geliyor. VoWifi açıp kapatınca da Volte ibaresi gidiyor, farkettiklerim bunlar. Pdc ile değişiklik yapsam da durum aynı şekilde devam ediyor. Güya durum çubuğunda ibare olmasa da Volte aktifmiş, öyle söyleniyor, çağrı listesinde veya arama anında kişi ismi yanında küçük dikdörtgen içinde HD ibaresi kalıcı, bu da doğru fakat ses kalitesi aynı değil. Şu anda bir sıkıntı mevcut bu özellik ile ilgili, bekliyoruz bakalım yazılım düzeltmesi yapılacak mı bu durumla ilgili.

Alıntıları Göster

Detaylı cevap ve yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim hocam.

• Rica ederim ne demek hocam

• quote:

Alıntıları Göster

Ben elle kurdum hocam 7.7 versiyonunu. Şu telegram grubundan güncel takip edebilirsiniz yeni güncellemeleri ve linkleri: https://t.me/OnePlusOTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 15 Haziran 2021; 17:14:23 >

• Arkadaşlar One Plus 9 Pro'da ya da diğer modellerinde,

Huweai'nin Private Space, Xiaomi'nin İkinci Alan olarak tanımladığı özellik mevcut mu?

Bilmeyenler için açıklayayım, iki ayrı ekran kilidi ile geçiş yapılabilen 2 ayrı kullanıcı modu. Bu iki modda da rehberler, fotoğraflar, uygulamalar vs farklıdır. iki ayrı oturum gibi düşünebilirsiniz.

• Anisotropic kullanıcısına yanıt
    Hocam BA modeller yani Avrupa modelleri için henüz çıkmadı. Başka sürüme geçsem birşey değişmez ama BA olarak devam etmek istiyorum.
    O yüzden LE25BA için beklemedeyim.

• quote:

Detaylı cevap ve yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster

Bende 9 var volte de sıkıntı yok sürekli açık telegram grubundan bir arkadaşa açtırdım uzaktan yardım şeklinde

• cs875 kullanıcısına yanıt
    Hocam model numaranız tam ne hangi hattı kullanıyorsunuz acaba? Kimse çözemedi volte sorununu :))

• kurbagaprens kullanıcısına yanıt

Evet mevcut

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.