HD yazsa da volte aktif değil Çünkü konuşma yaparken hat 3g ye geçiyor.. Bu cihazlarda bu volte sorunu nedir anlamıyorum. Menüden açarsın kaparsin sürekli sorun yıl olmuş 2021 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Volte aktif değil HD yazsa da. Bende farkettim...
Ayrıca gün gün Volte ibaresi daha sık kaybolmaya başladı. 1 gün duruyordu ilk başlar da, şimdi günde 2 kez aktifleştirsem de mesela şu an yine gitti durum çubuğundan. Ne saçmalıktır bende anlamadım gitti.
Xda da var bir konu, 5G bantları ve Volte için karmaşık bir işlem daha var, sanırım kesin çözüm oymuş. Zaten 5G için aç kapat ve şebeke tercihler menüsü benim cihazda komple yok sanki cihaz 5G'siz gibi, işte bunun için ve bir yandan da Volte'yi de kesinleştiren bir işlem daha var, çok değil biraz daha karmaşık Volte açma işleminden, olmadı onu deneyeceğim artık, çünkü sıktı iyice...
-
Birkaç mesaj geri de arkadaş belirtmiş düz 9'da Volte aktif, hiç kaybolmuyor diye...
İşte tam da buna tav oluyorum, hep bu Pro versiyonlar da bir problem bir sıkıntı şu kıytırık kıytırık basit ve genel özelliklerin aktifleşmeme, kaybolma sorunları.
O arkadaşın cihaz ya avrupa versiyon bu yüzden volte vb. hiçbirşey de sorun olmuyori hep kalıcı yada düz versiyonların şebeke bantları epey bir fazla da her ülke de herşey sorunsuz çalışıyor.
Bir önce ki düz 8'de böyleydi, hem de Çin versiyon olmasına rağmen, 1 kez aktif et şu volte, 5G ayarlarını, bir daha hiç kaybolmuyor. Ne zaman Pro versiyon birşey alsak hep bir sorun problem, hem de bitmek bilmeyen
-
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar Selamlar,
Çin verisonu dosya kayıpsız formatsiz Avrupa sürüme geçirme şansımız varmı acaba ? Oxygen update ile Avrupa sürümünü seçsek ne olur ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5g gelince ne olacak ?
Kullanmayacakmiyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VoLTEiçin bunu denediniz mi?
https://forum.xda-developers.com/t/guide-enable-volte-vowifi-on-all-devices-no-root.4105817//
-
Selamlar, 9 ile 9r arasında kaldım. 9 12/256 için 6000 TL, 9r 8/256 için 5000 TL fiyat var. Sizce hangisini almak daha doğru olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tamamen bütçe meselesi. Biri 888 diğeri 870. Bende 9pro istiyordum ama bütçemi aştığını düşündüğüm için 9 aldım.
9r almam kamera modülü baya eski bir modül. 9 daha mantıklı
Gün itibariyle 12 256 pro versiyon sahibiyim 👊👊
Beyler herkese iyi günler kuzende 11 pro Max var birisi oneplus 9 pro ile kafa kafaya takas teklif etmiş sizce mantıklımı
Bence takas et iphone kadar kötü sistemli telefon yok o yasak bu yasak şu yok bu izin verirse var. Android özgürlük
quote:
Orijinalden alıntı: glumerna
Bence takas et iphone kadar kötü sistemli telefon yok o yasak bu yasak şu yok bu izin verirse var. Android özgürlükBen değil hocam kuzen biz bu cihazları kullanacak kadar zengin değiliz maalesef
Hocam iphone 11 promax üzerine para istemesi lazım bu arada 2. Eli birinin 7500 birinin 10bin gayme 2000 tl almalı 11 promax
quote:
Orijinalden alıntı: cs875Bende 9 var volte de sıkıntı yok sürekli açık telegram grubundan bir arkadaşa açtırdım uzaktan yardım şeklinde
Alıntıları Gösterfacebook.com/celik.ugurcan bu arkadaş ücret karşılığı uzaktan halletti volte wifi arma açık , uçak moduna da alsanız wifi açıksa size ulaşılıyor. Tel çin versiyonu ama hint sürüm yüklü stabil gayet. İki hat turkcell
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs875 -- 21 Haziran 2021; 21:38:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hocam iphone 11 promax üzerine para istemesi lazım bu arada 2. Eli birinin 7500 birinin 10bin gayme 2000 tl almalı 11 promaxHocam o zaman adam bunu kekeleyecek söyleyim tabi ben olsam 11 pro Max gibi cihazdan geçmem.
Ben iphone kullanıcısıyım aynı zamanda nefret ediyorum iosun yasakcı zihniyetinden androidin ölüsü bile iyi bana göre ama tabi alım sayımda iphone altın gibi 😂
quote:
Ben iphone kullanıcısıyım aynı zamanda nefret ediyorum iosun yasakcı zihniyetinden androidin ölüsü bile iyi bana göre ama tabi alım sayımda iphone altın gibi 😂Jailbreak yapabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X