Şimdi Ara

Öneri istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler hali hazırda z170 motherboard ve i5 6600k (4.3hz) işlemcim var. Ben bilgisayarıma 2060 takmak istiyorum fakat motherboardu değiştirmek istemiyorum. Hangi işlemci en uygun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• i7 7700 k ya kadar takabilirsin iyi bir soğutucu alıp şu an ki işlemciye overclock yaparsan 2060ı besler diye düşünüyorum daha çok verim alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette darboğazlara baktım 6600k 2060 destekleyemiyor diye gördüm. Muhtemelen 7700k alacağım. (Çok pahalı be (cüzdanı çıkarır)😢)

• Peki hocam ryzen alsam nası, biraz daha ekleyip 500 tl ye falan bi motherboard alabilirmiyim?

• Cares_X C kullanıcısına yanıt
    Ryzen 7 2700 yada x olanını alsanız sizi üzmez hocam r5 beslermi bilemiyorum wifi olmadigindan testlere bakamıyorum 1660ti da alabilirsiniz güzel karttır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu devir de artık min 8 çekirdek cpu lara muhtaç kaldık. Aynı anakart üzerinden güncelleme yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Diğer türlü ryzen a geçiş min 1600 1700 lere mâl olur. Eldeki sistemi güzel fiyata çıkarırsanız aslında daha mantıklı olur. 2600 ( 1000 lira ya kadar düştü. ) çekseniz ve yanına b450 anakart ( 650 750 lira arası fiyatlar ) olabilir.
  • işlemcini delid yap yüklen voltaja dostum daha 2-3 yıl götürür.tabi aşırı fps istemiyosan.1080p de 2060 belki yüzde 80 besler ama 1660ti sanırım tam performanslı çalıştırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVSİYE İSTİYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.