Şimdi Ara

Öneri set ? kpss lisans Gk-Gy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pegem'in setini bitirdim. Şimdi şu 3 ay da hemen bi set daha bitirmek istiyorum. Çözümlü soru bankası önerirseniz sevinirim. Evveliyatin setini almayı düşünüyorum. 724kitapal.com güvenilir bir sitemidir alış veriş yapan var mı ?

• Merhabalar;
    İlla set alacağım diyorsanız Kahin soru bankası (çözümlü) önerebilirim, sınava yakın soruları var. Evveliyat'ın seti bildiğim kadarıyla güzel değil. Set almak yerine ders ders almayı düşünürseniz, evveliyat tarih, data coğrafya, kahin matematik-anayasa önerebilirim. Türkçe hakkında pek bilgim yok. Eğer tarihten hedefiniz 27/25+ değilse evveliyata da hiç girmeyin data çözün derim.

Site olarak;http://www.kitapfirsati.com.tr/ önerebilirim. 2-3 ay önce 3 sipariş verdim sorunsuz elime ulaştı, elbette sorumluluk kabul etmiyorum sadece ben bir sorun yaşamadım.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Aslında en güvendiğim yerlerden birisi tarih bu yüzden tarihten olabildiğince yüksek puan almak istiyorum. Açıkcası ben vatandaşlıkta çok zorlanıyorum. Evveliyat, tarih ve vatandaşlık açıklamalarının çok iyi olduğunu duydum. Hazır almışken set olarak alayım diye düşünüyorum. Diğer bölümlerde çok önemli bir farklılık olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Aslında en güvendiğim yerlerden birisi tarih bu yüzden tarihten olabildiğince yüksek puan almak istiyorum. Açıkcası ben vatandaşlıkta çok zorlanıyorum. Evveliyat, tarih ve vatandaşlık açıklamalarının çok iyi olduğunu duydum. Hazır almışken set olarak alayım diye düşünüyorum. Diğer bölümlerde çok önemli bir farklılık olacağını düşünmüyorum.

tarih için evveliyat, tarihin pusulası kesin çözün.üstüne ne çözerseniz kar, tarihin filozofu diyorlar özet pdfsine bakmıştım sorular fena değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam isem yayinciliktan çıkan Evveliyat, Enderun ve Aşina soru bankaları alinabilir gerçekten çok guzel kaynaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.