Şimdi Ara

Öneri; Sony Xperia X10 vs LG BL40 vs..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. başlıkta yazan 2 telefon arasında seçim yapmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim. seçeneklerim arasında nokia n8 de vardı ama piyasada sağlam telefona denk gelmek için bayağı şans gerekiyormuş. 5800 ımda da sorun yaşadığım için tecrübeliyim ve riske girmek istiyorum. o yüzden geriye bu iki tel kaldı.
    benim için en önemli müzik. telefonu her daim müzik dinlemek için kullanıyorum. tabi kamera vs de önemli. bunlara bağlı olarak batarya da önem kazanıyor. lg nin bataryasının düşük olduğunu okumuştum. acaba bence mükemmel olan tasarımını hiçe saymak için yeterli bir sebep mi? ve kullananlar varsa iki telefon için de ses kalitesi yorumu yapabilirler mi? bunun dışındaki tüm yorumlara açığım. teşekkürler..

• Bl40 uzun kumanda gibi olan cihaz mi ?

Bence x10 ondan daha iyidir tasarımı çok karizma eline al ve incele bi bende almayı düşünüyom fakat androidlerin sarjı az gider hepsi böyle, müzik dinlemek amaçlı w995 öneririm
    Dokunmatik istersen milestone, Desire yada Desire HD'ye bakabilirsin
  • bende galaxy s ile x10 arasında kaldım multimedya telefonu olarak geçen yılda lg gd900 crystal kullanmıstım bl40 ile aynı gibiydi özellik olarak ekranı hariç pek memnun değildim açıkçası çünkü telefon program desteği ve kişiselleştirmeye pek olanak sağlamıyo şarjıda hızlı bitiyordu.lg nin bu modelini önermem açıkçası..
  • LG çok daha ucuz fakat xperia her türlü daha iyi ikisinin arasında kaldıysan ;)
  • bl 40 java , xperia 10 android isletim sistemli bu iki cihaz arasinda x10 kesinlikle daha iyi tercih olur
  • x10 dediğiniz gibi daha iyi seçim olcak gibi. şu an aklımda 5800 ıma 16 gb hafıza takıp idare edebilir miyim diye bir seçenek geldi ama sanırım x10 alma şansım varken bu çok saçma olur. yurt dışından geleceği için makul olur fiyatı. yorumlar için teşekkürler. keşke x10 da müzik performansı hakkında bir takım yorumlar da olsaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.