Şimdi Ara

Öneri - tavsiye - destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba diyerek konuma başlayayım. Malum öğrenci potansiyelimiz fazla ülkemizde ve ttnet kullanırsak eğer boşuna sabit telefon verme sıkıntısı bende de oluştu ve bu gidişe bir dur demeye karar verdim. Tabi bu kararıma en büyük destekte DH ailesinden geldi diyebilirim. Yavaş yavaş kafamdaki soru işaretlerine değineyim...

1- Kayseri - Kocasinan - Sivas Cad. ikamet etmekteyim ve buralarda kablonet sıkıntısı ne durumda oldugunu ögrenmek istedim ama su anda pek tanıdıgım kişi yok diyebilirim. O yüzden tedirginim biraz..

2- birçok dsl firması bulunmakta ve acaba bunların içinde uydunet kullanıcıları olarak sizler uyduneti kaçıncı sıraya koyarsınız herhangi bir sıralama olsa.. ( superonline,metronet,ttnet,biriadsl vs vs )

3- cok sıkı bir downloadcıyım ve kardeşiminde wirelessten bağlanma imkanı olacagı için sorunumuz olur mu ?

4- ttnetteki paketim 2gb sınırsız yani 69 ytl ödemekteyim. bunu kapattırcam ve uydunetin 5mbit paketini seçeyim mi ? yani şöle sorayım.. uydunet ttneti arattırır mı bana ? bunu bilmem aslında bana yeter
    ( Çünkü pişman olmayı istemiyorum. )

5- ayrıca ben uydunetin sözleşmeli paketinden yaptırmayı düşünmüyorum. çünkü ttnet canımı cok sıktı sözleşme olayından ötürü.. böle bir imkanım var mı ?

Bu soruları sormamdaki sebep ise uzun zamandır DH ailesindenim ve buradakilerin yorumlarına güveniyorum ve değer veriyorum.. Bu sorulara cevap almam demek bence uydunet olayına yeni başlayacak herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderecegine inanıyorum..

İlgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum...
    Herkese hayırlı forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarasa_38 -- 10 Ocak 2011; 22:05:49 >

• Merhaba, taahhütsüz ve taahhütlü seçenekleriniz şu şekilde;

taahhütsüz 5 Mbps abonelik;

aylık 5 Mbps sınırsız uydunet aboneliği 69 TL
    kablo tv kurulum 43 TL (birkez ödenecek)
    uydunet aktivasyon 27,74 TL (birkez ödenecek)
    kablo tv aylık ücreti 7 TL
    uydunet kablosuz modem almanız gerekiyor (motorola kablosuz set 120 TL, kablolu motorola 70 TL civarı)
    evinizde istediğiniz Tv'lerde kablo TV yayını izleyebilirsiniz.

taahhütlü 5 Mbps abonelik; (bu kış internet bizden kampanyası)

aylık 5 Mbps sınırsız uydunet aboneliği 69 TL (ilk üç ay internet bedava)
    kablo tv kurulum 0 TL (ödemiyorsunuz)
    uydunet aktivasyon 0 TL (ödemiyorsunuz)
    kablo tv aylık ücreti 7 TL
    uydunet kablosuz modem bedava
    evinizde istediğiniz Tv'lerde kablo TV yayını izleyebilirsiniz.
    2 yıl taahhüt gerekiyor.

Detaylar, sorularınız ve online abonelik başvurusu için bize ulaşabilirsiniz.

saygılar...

• o değil de uydunet neden her yerde yok. koskoca zeytinburnunda bir iki yerde var
    yapın adam gibi altyapı, bakın bakalım satış oluyor mu olmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV Tavsiye & Öneri
    geçen yıl önce açıldı
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.