Şimdi Ara

Öneri telefon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarıyıl tatilinde yeni bir telefon alacağım durumum çok iyi değil ama elimdeki telefondan nefret ediyorum bıktırdı artık. Babam derslerimin iyi olacagı durumunda 500 tl ye kadar adam akıllı bir telefon alabileceğini söyledi.

500 Tl ' ye kadar ne önerebilirsiniz ? Birde benim tanıdık çok telefoncu war elimdeki cihazı werip takasla alıcam.

• Galaxy Ace iyidir o fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam bende onu düşünüyordum ama farklı alternatif olabileceğini düşünerek konu açtım :)
  • Selam dostlar. Hazır açılmış konuya ben de aradan dahil olayım dedim. Ne zamandır S2 yi takip ediyorum.Bütçemle buluştuğu vakit ben de telefona kavuşacağım.Yılbaşını bekle fiyatlar düşecek dedi bir arkadaş. İyi, güzel bekleyelim.O kadar bekledik az daha sıkarız dişimizi. E şimdi de S3 gibi bi telefon varken S2 alınır mı diyorlar. Kıyaslama yapmak ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama fiyat performans değerlendirmesi yaparsak hangisini tercih etmeliyim sizce..
  • Performans olarak tabiki de s3 ama s2 de senin işini görücektir.hirs yapmanin anlam yok ona bakarsan s4 de çikacak en iyisi olacak ? Şimdi onu beklemi diyeyim s2 al butceni zorlama bide yedek batarya al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen üstteki arkadaşın dediği gibi samsung androidlere bak
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frisesoo6

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

ben de teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.