Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
40
Favori
88.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah arkdaşlar,

ses konusunda cihaz gerçekten mükemmel,alırken baya korkmuştum ama şimdi fan çalışıyorm diye eğilip bakıyorum bazen power a
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Be Quiet bir aralar gelmişti Türkiyeye, hatta DH Donanım incelemelerinde Be Quiet PSU kullanıyordu.

Hatta iyi hatırlıyorum Dark Power Pro serisi kullanıyorlardı

Çok iyi markalar var ama bizde yok. Seasonic de gelmeseydi ne olurdu halimiz bilmiyorum.

Tabi bir de Corsair var, TR piyasasına oldukça hakimler PSU olsun Kasa, SSD, Bellek falan.

Dark Power Pro 1000W

Önerilen Güç Kaynakları Listesi
    Fan bile bağlanıyor PSU'ya. İçi de gayet iyi duruyor katı kapasitörler falan.

Fan bağlanabiliyor olması güzel bir artı gerçekten.

@(((TeAcHeR))):
    Hayırlı olsun. Bu PSU'lar sanıldığından daha iyi çıktı. demircibu da 1200'lüğünü kullanıyordu sanırım.

• Safkan PSU üreten birkaç firmanın kendi ürünlerine ait incelemesini paylaşmak istiyorum.

Andyson Nuclear 850

AcBel Polytech iPower 660
    Hardware Secrets
    Page not found - Hardware Secrets
    http://www.hardwaresecrets.com/article/552

HEC Compucase Cougar 1000CM HEC = Cougar diyebiliriz. Bu Cougar bir ara ülkemizde satılmıştı kullananlar memnundu.
    OC3D
    HEC Compucase Cougar 1000CM Modular PSU | Packaging & Appearance | PSUs
    http://www.overclock3d.net/reviews/power_supply/hec_compucase_cougar_1000cm_modular_psu/2

Super Flower GOLDEN KING 1000W
    www.nikktech.com
    Super Flower GOLDEN KING 1000W Power Supply Unit Review
    http://www.nikktech.com/main/articles/pc-hardware/658-super-flower-golden-king-1000w-power-supply-unit

Huntkey X7 900W

SolyTech SL-8600EPS 600W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Ocak 2013; 22:10:59 >

• Umarım Pc Power eski günlerini yakalar.Bir ara liderdi bu piyasada ve abd ordusu dahil pc power ürünlerini kullanıyordu
  • konu biraz altta kalmş ufak bir dürtme!
  • Yoğunluktan bu ara pek bakamıyorum konuya, kısa sürede güncelleme yapacağım arkadaşlar, paylaşımlar için teşekkürler
  • Cougar CMX 700w ve Cougar CMX V2 700w eklendi

http://www.hepsiburada.com/liste/cougar-cmx-700-700w-80-power-supply/productDetails.aspx?productId=bd303074&categoryId=1012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 20 Mart 2013; 19:02:36 >
  • Bu faydalı paylaşım bir süre için ÜST KONU olarak kalacaktır.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kesinlikle ilk 3'e alınması gereken ürünlerden birisi bence..marka zaten köklü, ürün de kalite olarak oldukça üst düzey..

Tr'de birkaç yerde satılıyor, 850w, 1000w ve 1200w olarak 3 model..

>>http://www.sanalmarketim.com/urun/85334b951b908e43eef24b12958b4faf/FSP-Aurum-Pro-1200W-Yari-Moduler-Guc-Kaynagi-(80-Plus-Gold)

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Cougar CMX 700w ve Cougar CMX V2 700w eklendi

http://www.hepsiburada.com/liste/cougar-cmx-700-700w-80-power-supply/productDetails.aspx?productId=bd303074&categoryId=1012

v1 olan modelin sorunlu olduğundan bahsetmiş inceleme siteleri..hepsiburada'nın sattığı ürünün ne olduğu belli değil..alacak olan varsa eğer, kabloları düz olarak slevelenmiş modeli alsınlar..v2 sorunsuz..bu konuda hepsiburada ile iletişime geçilmeli ürünü satın almadan önce..

• en iyisi en pahalısı
  • Arkadaşlar bu sisteme gerçek değerli 700W PSU gider mi? PSU Thermaltake'in.
    OC'siz kullanım FX8350
    M5A99FX PRO
    Asus HD 7970 DCUII Top
    Gskill sniper 1600MHz 2x4
    1 ssd
    1 hdd
    1 fan kontrol paneli
    5 adet fan
    Daha gerekli olan birşey var ise bildirin yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 8 Mayıs 2013; 10:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende thermaltake 750 watt psu vardı su ana kadar hıc bı elektrık kacagı sallanma falan bı sey hıssetmedım hıc bı sorun yasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Arkadaşlar bu sisteme gerçek değerli 700W PSU gider mi? PSU Thermaltake'in.

OC'siz kullanım FX8350
    M5A99FX PRO
    Asus HD 7970 DCUII Top
    1 ssd
    1 hdd
    1 fan kontrol paneli
    5 adet fan

Yeterli gelir psu merak etmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Arkadaşlar bu sisteme gerçek değerli 700W PSU gider mi? PSU Thermaltake'in.

OC'siz kullanım FX8350
    M5A99FX PRO
    Asus HD 7970 DCUII Top
    1 ssd
    1 hdd
    1 fan kontrol paneli
    5 adet fan

Yeterli gelir psu merak etmeyin.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oirmak1975

Ben de size 530 wattlık raidmaxı öneririm. Şu adreste görebilirsiniz.http://www.benzersizalisveris.com/product/15277/RAIDMAX_HYBRID_2_Modular_135mm_Fan_530W

Malesef şahsen önerdiğim bir marka değildir...
  • Hocam psu'nun gerçek değerini nasıl ölçeriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

Hocam psu'nun gerçek değerini nasıl ölçeriz ?

Öncelikle psu test cihazları oldukça pahalıdır ve Çizgi Elektronik gibi sayılı teknik servisler de bulunur bu tür cihazlar...

Piyasa da bazı psu test etme cihazları vardır rahatlıkla alınabilir ancak ne derece güvenilir bilgi verir bilemiyorum...

Örneğin bu tür cihazlarla;

- Güç kaynağının ürettiği voltaj değerleriyle ilgili bilgiler,
    - Hassas voltaj ölçümü yapabilme,
    - Test amaçlı 20 / 24 pin anakart bağlantı arayüzü, 4, 6, 8 pin konnektör yuvaları, Floppy, S-ATA bağlantısı için gerekli arayüzlere sahiptir.
    - Düşük voltaj ya da yüksek voltaj geldiği takdirde sesli alarm mekanizması vb. uyarı özellikleri.

vb. özelllikleri öğrenmeye yarıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

Hocam psu'nun gerçek değerini nasıl ölçeriz ?

Öncelikle psu test cihazları oldukça pahalıdır ve Çizgi Elektronik gibi sayılı teknik servisler de bulunur bu tür cihazlar...

Piyasa da bazı psu test etme cihazları vardır rahatlıkla alınabilir ancak ne derece güvenilir bilgi verir bilemiyorum...

Örneğin bu tür cihazlarla;

- Güç kaynağının ürettiği voltaj değerleriyle ilgili bilgiler,
    - Hassas voltaj ölçümü yapabilme,
    - Test amaçlı 20 / 24 pin anakart bağlantı arayüzü, 4, 6, 8 pin konnektör yuvaları, Floppy, S-ATA bağlantısı için gerekli arayüzlere sahiptir.
    - Düşük voltaj ya da yüksek voltaj geldiği takdirde sesli alarm mekanizması vb. uyarı özellikleri.

vb. özelllikleri öğrenmeye yarıyor.

Peki gerçek değerlerini test eden site vardır . Bir tane söyler misin hocam ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.