Şimdi Ara

<<ÖNİZLEMELİ SÜPER TEMALAR>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sitede çok güzel temalar var.adam gerçekten tema yapmış.bakmadan geçmeyin.umarım sizinde beğendiğiniz bir kaç tema olacaktır.
    BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estezi84 -- 10 Eylül 2006; 12:35:45 >

• Eyvallah hocam güzelmiş alternatif oldu...
  • flash theme yok mu hıc ya 3tane tema var telefonun baska yok
  • nasıl indirecez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biologist

nasıl indirecez?

beğendiğin temaya tıkla sol tarafında download yazan yerden indireceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

flash theme yok mu hıc ya 3tane tema var telefonun baska yok

Abi senin ağzın ne söylüyor???
    Flash tema var mı sende???
    Telefonunda ki swf uzantılı dosyaları buraya upload edebilir misin???
  • kardeş.bende iki tane w900 teması var işini görürse işte
    http://www.4shared.com/file/3615871/f0b2e8cc/w900_swfs.html
    burada 2 tane var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım için sağol güzel temalar
  • Üst konuya yazsan daha iyi olurdu ama güzelmiş.
  • burdada ekolayzır teması var
    http://www.4shared.com/file/3616241/c4bd9137/eq_online.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estezi84 -- 10 Eylül 2006; 17:46:19 >
  • ben de sayfa goruntulenemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım.timur -- 10 Eylül 2006; 18:14:55 >
  • ya senin bu temayı indirdikten sonra telefona attım görüntüle dedim ve telefonun ekran bembayaz oldu ve öylece kaldı.bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. telefon bi 5 dk açılmadı. şimdi çalışıyo tırstım valla bi daha açılmıcak diye
    quote:

Orjinalden alıntı: estezi84

kardeş.bende iki tane w900 teması var işini görürse işte
    burada 2 tane var.

• ya arkadaşlar bu temaları nasıl yüklicez? tmm dosyayı telefona attım telefonda çalıştırdım ama bir tema gibi değilde daha çok bi flash oyun gibi çalıştı.normal temaların üzerine gelince ''set'' icon u çıkıyor ya bu temalarda ''view'' icon u çıkıyor.tmm herneyse açılıo tam ekran yaptım iconları hareket ettiriyorum ama flash tema üzerinden herhangi bir uygulama seçince donuyor öyle kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 10 Eylül 2006; 18:25:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: krizantem21

ya senin bu temayı indirdikten sonra telefona attım görüntüle dedim ve telefonun ekran bembayaz oldu ve öylece kaldı.bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. telefon bi 5 dk açılmadı. şimdi çalışıyo tırstım valla bi daha açılmıcak diye
    quote:

kardeş.bende iki tane w900 teması var işini görürse işte
    burada 2 tane var.

ben onları anilozler için koymuştum başkasına ters etki yapar:D şaka bir yana anilozler flash tema arıyodu bende ona upload ettim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Conixite

ya arkadaşlar bu temaları nasıl yüklicez? tmm dosyayı telefona attım telefonda çalıştırdım ama bir tema gibi değilde daha çok bi flash oyun gibi çalıştı.normal temaların üzerine gelince ''set'' icon u çıkıyor ya bu temalarda ''view'' icon u çıkıyor.tmm herneyse açılıo tam ekran yaptım iconları hareket ettiriyorum ama flash tema üzerinden herhangi bir uygulama seçince donuyor öyle kalıyor

arkaşım şimdi vereceğim linkte hoşuna giden temaları indir telefonunun theme klasörüne at.daha sonrada telefonda attığın temaların üstüne tıkla kurulur.
    w810 temalar.BURADAN

• temalar güzelmiş...sağolasın...

• quote:

ben onları anilozler için koymuştum başkasına ters etki yapar:D şaka bir yana anilozler flash tema arıyodu bende ona upload ettim.

Eyvallah hocam sağol bende çok farklı bişey yapamadım ama yinede arıyodum bu dosyaları. Bunları Aktif hale getirebilmek için far manager olayına falan girmek lazım ki ben daha el atmadım o olaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.