Şimdi Ara

ONKYO HTS-504 sinema paketi için ne diyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ENPLUS'un kampayası ile HTS-504 Ev Sinema Sistemi almayı düşüyorum 999 YTL /12 taksit kdv dahil. Cogunlukla sinema az da olsa müzik dinlemek için düşünüyorum. Benim gibi kaliteli ses almak isteyen ama giriş seviyesi bir kullanıcı için iyi bir secim midir baska tavsiyeleriniz var mıdır? fiyatla konusunda da cok bir fikrim yok daha ucuza daha uygun bir sistem oluşturabilir miyim?

Forumda ONKYO ile ilgili herseyi okudum sinema için gayet iyi yorumlar almış. HDMI konusuna su an girmek gerekli olmadıgını düşünüyorum ve bunun yeterli olacagını düşünüyorum ama fikirlerinize yinede ihtiyacım var

Şimdiden yorumlarınız için teşekürler

Ayrıntılar :

HTS-504 sinema paketi

TX-SR 504 A/V Surround Receiver 7.1
    130 w/Ch,,6 Ohm 1kHz,IEC(1Channel driven)
    Wide Range Amplifier Technology (WRAT)
    Dolby Pro Logic IIx kod çözücü 192 kHZ
    24 bit Digital Analog Çevirici

HTP 103E Hoparlör Paketi
    2 Yönlü Bas Refleks Ön Hoparlörler:Bas reflex tipi surround hoparlör
    Max.giriş gücü 100 W
    2 Yönlü Bas Merkez Hoparlörler Bas reflex tipi surround hoparlör
    2 Yönlü Bas Surround Hoparlörler Bas reflex tipi surround hoparlör
    Bas Refleksi Güçlendirilmiş Subwoofer 150 Watt(dahili Amfi)
    Dinamik power amfi

• Arkadaşım,

kimse cevap yazmadı, müsaade edersen ben yazmak istiyorum.

geçen hafta İstanbul'da idim ve doğrudan enplus'tan bu sistemi dinlemek istedim. Ellerinde kurulum halinde varmış. Dinledim, ancak şahsen ben bas-tiz ayrımını net olarak alamadım. Uzun zaman düşündüm ve almamaya karar verdim. Anfi güzel ancak hoparlörler konusunda tereddütüm oldu. Sen de lütfen dinlemeden karar verme. Her ne kadar uygun deniyorsa da, hayal kırıklığına uğramamak için lütfen kendin dinle.
  • Bu sisteme hdmi çıkışlı ve upscale özellikli bir dvd player da alırsan olukça güzel bir sistem olur ve paket sistem seçeneklerinden çok daha iyi olur. Bu tür küçük hoperlörlerde genelde mid seslerde eksiklik olur. Ancak sinemada çok farketmez. Müzik konusunda da fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için gayet yeterli bir sistemdir. Ben de bu sistemi bir sefer kısa bir süre dinlemiştim ve aktif sub ile sinemada oldukça güzel gelmişti. Hatta bunun bir alt modeli olan hts 590 modelini de dinledim o bile hiçte fena değildi.
    Yine de arkadaşın dediğine katılıyorum almadan önce mutlaka dinlemek gerekir ki hayalkırıklığına uğramayasın.

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.