Şimdi Ara

onlar bizi sevmiyorlar ama biz hala....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımızın birisi link eklemişti. orda diğer ülke insanlarının bizim hakkımızdaki düşüncelerini okuyunca ırkçı olası geliyor insanın. köpek kadar haysiyetimiz yok onların gözünde bizler ise hala onlara benzemeye çalışıyoruz. giyim kuşam, dillerini alıyoruz belkide yavaş yavaş, aşağıdaki linke tıkladığınızda bir kişinin avatarı no islam göreceksiniz. bunların alayını yakıcaksın...

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=236259

• şerefsiz herifler! o forumdaki ilk 2 sayfayı okudum tüm mesajlar nefret kusuyor. keşke baştakiler de bir okusa da görse AB hayalleri filan hiç olmayacak şeyler.
  • 5. sayfadan bir alman da hepsi sarımsak gibi kokuyor yazmış.

İyi bir şey yazan yok, Hırvatlar bile Allah'a şükürler olsun ki burda Türk yok yazmışlar..
    Ne yaptıysak artık onlara.

Birkaç vatandaşları böyle düşünüyor diye hepsi mi böyle bilemeyiz gerçi..
  • Şerefsizler.Biz gittiğimiz yerlere huzur - mutluluk götürüyorduk.Bunlar değer bilemeyen kişiler.Yahudilere bile kucak açan bizdik.Şu anda onların teknolojilerinin , bilimlerinin temelinde de Türkler ve Müslümanlar vardır.Bizim buluşlarımızı çalıp kendi isimlerini vererek bu yerlere kadar geldiler.Fakat göreceğiz işin sonunda ne olacak.Kim galip gelecek.Görüşeceğiz.
  • hristyan aleminin fatih in torunlarını sevmesini şahsen beklemiyorum...
    bu msjlara da sasırmıyorum!
    edit:anlatım bozuklugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar -- 1 Ağustos 2006; 9:39:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.