Turkcell web sitesi üzerinden numara taşıma başvurusu yaptım. Cumartesi kurye geldi. Kimlik ve elektrik faturasının fotoğrafını çekti. Sim kartı verdi. Evrakları imzalattı, geri götürmek üzere aldı. Bende sadece sim kart var evrak yok. Dijital Operatör uygulamasında hat 2/1328 statüsündedir, Lütfen müşteri hizmetlerini arayınız diyor. İnternette araştırdığımda bu konuda sıkıntı yaşayanlar günlerce hat geçişi yapılmayanlar olduğunu gördüm. Bu normale döner mi şu an benim bir şey yapmama gerek var mı yoksa beklemeli miyim? Ekleme: Ayrıca 2/1328 statüsü ne demek. Açıklayıcı bir ibare yazsalar olmaz mıydı oraya? Sorun var mı yok mu o bile anlaşılmıyor. Ekleme 2: Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra sorun çözüldü. Yarın itibarıyla aktivasyon gerçekleşeceğine dair SMS geldi. Teşekkürler Turkcell < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Nisan 2022; 17:13:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ONLİNE BAŞVURU VE KURYE İLE TURKCELL'E NUMARA TAŞIMA
-
-
Kurye sisteme girdi ise numara taşıma talebiniz alındı mesajı gelmesi lazım. Böyle bir mesaj geldi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki gün evvel başvuru yaptım, henüz kurye bile gelmedi. Ne arayan var ne de SMS atan. Başvuru esnasında talep numarası diye bir şey verdi, sorgulayınca hata mesajı çıkıyor.
Benim başvuru sürecim de pek parlak gözükmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell Kalitesi :)
Kurye evrakları sisteme girmemiş olabilir . Sisteme girdiğinde düzelir muhtemelen .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixxİki gün evvel başvuru yaptım, henüz kurye bile gelmedi. Ne arayan var ne de SMS atan. Başvuru esnasında talep numarası diye bir şey verdi, sorgulayınca hata mesajı çıkıyor.
Benim başvuru sürecim de pek parlak gözükmüyor.
Online başvuru biraz sıkıntılı gibi duruyor. Şimdiki aklım olsa bayiye giderdim hocam
Aynı durum bende de olmuştu yeni hat için kurye geldikten sonra vs mesaj bile gelmedi ne zaman aktif olacağına vs dair. Kurye in gelmesinden 48 saat geçtikten sonra Twitter dan yazdım Turkcell müşteri hizmetlerine kurye evrakları girmemiş aynı gün çözdüler işi
4 Eylül'de başvuru yaptım, Ankara'nın göbeğine üç gündür kurye bile gelemedi. Sorgulama yaptığımda, "Başvurunuz 2/1328 statüsünde beklemektedir." diyor.
Bulaşmayın arkadaşlar. Ankara böyleyse küçük şehirleri düşünemiyorum bile.
Konuyu güncellemiş olayım;
Ankara/Çankaya da işyerim
05.10.2021 saat 20:24 te siteden faturasız hat taşıması için başvuru yaptım,
Daha sonra bu mesaj geldi,
turkcell.com.tr den verdiginiz xxx siparis nolu numara tasima talebinizi aldik. Simkartinizi belirttiginiz adrese en kisa surede ulastiracagiz. xxx nolu siparisinize ait talebinizin teslimat durumunu takip etmek icinulasabilirsiniz B002
06.10.2021 saat 09:30 bir hanımefendi aradı ve ziyaretime geleceğini söyledi, 10:30 da iş yerime geldi. Sanırım kurye değil turkcell çalışanıydı, üzerinde turkcell montu vardı. Kimlik fotoğrafımı çekip tabletten üç adet imza attırdı ve sim kartı bırakıp gitti.
Sonrasında saat 10:32 sularında aşağıdaki mesajlar geldi,
06.10.2021 tarihli Port In-Numara Tasima isleminde guvenli dijital imza kullandiginiz belgelerehttps://www.turkcell.com.tr/#giris adresinden ulasabilirsiniz. Guvenli dijital imza kullanarak dogayi korudugunuz icin tesekkur ederiz. B002
xxx siparis numarasi ile Numara Tasima Talebiniz alinmistir. Islem bilginiz disinda ise 0532 532 000'yi arayiniz. B002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 6 Ekim 2021; 21:36:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok iyiymiş.
4 Eylül'de Keçiören'den başvuru yaptım. 12 Eylül'de kurye geldi, 16 Eylül'de geçiş sağlandı. Nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell faturalı hat iptal etme bedeli
- superbox hattı telefonda çalışır mı
- vodafone mu turkcell mi
- yurtdışı kayıtlı telefon hat değiştirme
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- wifi araması nedir
- turkcell internet gönderme
- turkcell akıllı fatura nedir
- özel numara bulma
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X