Şimdi Ara

Online Browser Script Yazdırmak İsteyenler İçeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [SIZE="5"][B]Merhaba arkadaşlar gecemi gündüzüme kattığım saatlerce çalıştığım bir scripti satışa sunmak üzere bu konuyu açıyorum. Script bitmek üzere artık son rükuşları kaldı.Travian benzeri script arıyanlar için birebir.[/B]

Şimdi size özelliklerini anlatıcam resimlerini tam olarak script bittiğinde koyucam.

Özellikler.
    1- 3 Farklı ırk(ırk çeşitlerini isterseniz değiştirebiliriz örn: osmanlı,haçlı gibi)

2-Sağ tarafta yerinden oynatılabilir Haber menüsü(not:Gerçekten çok güzel olan bu menüyü istediğin yere oynatabiliyorsun. Tranparan görünümde olduğu için göz almıyor.İçeriğini değiştirebilirsiniz.

3-Sol tarafta öğlenliyin güneş resmi akşamlıyın ay resmi otamatik geçiş yapıyor.

4- 13 farklı asker çeşidi

5-Birlik Sistemi

6-Saldırı Biçimi: 4 farklı saldırı biçimi

7-Güzel özelliklerinden biride arkadaşına destek olarak asker gönderince, yolladığın askerler onun emri altına geçiyor.Bu da yardımlaşma oranını arttırıyor.

8-Güzel bir rapor bölümü

9-Siteye ait chat sistemi(yani başka yerlerden alıntı değil)

10-Birlikte forum sistemi

11-[COLOR="Red"]Server Sistemi[/COLOR]

12-Admin paneli

13-[COLOR="red"]Plus Sistemi[/COLOR]

14-[COLOR="red"]3 Farklı Dil Seçeneği[/COLOR] İsteğe Göre Arttırılabilir.

15-Birlik savaş-barış antlaşması eklentileri.

16-Puan Sistemi

17-[COLOR="red"]Temsilci Sistemi[/COLOR]

18-İsatiskler (Birlik istatiski kullanıcı gibi)

19-En önemlisini sona sakladım bu script [B]1 kişiye satılacak[/B]Fakat bu scriptin başka kişilere içeriği değiştirelerek satılacak yani script sadece alan kişilere özel olucak.Buda scriptinizin herkes de bulunma sorununu ortandan kaldırmış oluyor.

Aklıma Gelenler Bunlar, Bunun Dışında Eğer Scripti Satın Alırsanız.

-5 Ay Ücretsiz Full Destek 7/24 Saat (Pazar Günü de Dahil)
    -İstediğiniz zaman script içeriğini değiştirme
    -1 Kereliğine masus script güncelleme bedava

Şu anlık aklıma gelenler bunlar eğer birden fazla satarsam çok uygun fiyatlara satıcam.Herkesin alabileceği bir fiyata.Evet özelliklerini gördünüz bunun dışında bir çok özellik var saten aklıma gelmedi. Yani travianda ne ararsanız var veya klanlar gibi ama script 1-2 hafta içinde bitiyor.Şimdiden koyim dedim.Almakta ciddi olanlar, vereceğim email adresinden bana ulaşabilirlerse demosunu atıcam.Dediğim gibi ben scriptime gecelerimi verdim Saat 05:00 e kadar çalıştığımı biliyorum.Ama yaptığım şey bana zevk verdiği için düşük fiyatta satıcam o yüzden kimse yanlış anlamasın.

Şimdi Bu Yazıyı Okuyunca Sıkça Sorulabilen Sorulara Cevabım
    [COLOR="red"]Bu Scriptin Bana Kazancı Ne Olucak.[/COLOR]
    Cevap:Bildiğiniz gibi bu gibi scriptlerin en büyük para kazanma yöntemi plus sistemi bu sayede rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bunun yanında adsense veya farklı şirketlerden gelen yayınlarda size katkı sağlayabilir.

[COLOR="red"]Verdiğim Para Ne Zaman Sonra Bana Göre Dönücek.[/COLOR]
    Tamamen size bağlı olan birşey belki 1 ay belkide 4-5 ay sonra,Eğer reklamınızı güzel bir şekilde yapıp kullanıcı toplarsanız saten emin olun o para size kısa zaman da dönecektir.

Evet Diyebileceklerim Bu Kadar Belki 2-3 Hafta Sonra Resimlerini Eklerim Ama Mail Atanlara Öncellikli Demosunu Yollayacağım.
    Email Adresim: [email]erolckmk58@gmail.com[/email][/SIZE]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.