Şimdi Ara

Online islem merkezi çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah giriyordum online islem merkezine. öğlen bi çok kez denedim ayrı bilgisayardada ilk girişte şifre hatalı diyor tekrar yazınca giriyor ama online islem paneline girmiyor.tek şifre paneline giriyor. sabah çalışan şey öğlen çalışmaz oldu herkeste böyle mi?

• evet bendede çalışmıyor sabahtan beri aynı hataları veriyor
  • Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye.

O kadar fazla şikayet varki, konuştuğum müşteri temsilcisi kızcağızın asabı nasıl bozulmuşsa, yürekten yazıyorum üzüldüm, nerdeyse ağlayacak, canınızı sıkmayın dedim, İnsanlara size değil, firmaya kızıyorlar, oysaki sadece arıza kaydı verecektim :)

Şaka bir yana, TTNET çalışanlarınında psikolojisini bozdu, Günah İnsanlara, Ceolar Krallık yapıyor, Fransada orda burda geziyorlar, gariban çalışanlarda, tam köle misali beyfendileri besliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye.

O kadar fazla şikayet varki, konuştuğum müşteri temsilcisi kızcağızın asabı nasıl bozulmuşsa, yürekten yazıyorum üzüldüm, nerdeyse ağlayacak, canınızı sıkmayın dedim, İnsanlara size değil, firmaya kızıyorlar, oysaki sadece arıza kaydı verecektim :)

Şaka bir yana, TTNET çalışanlarınında psikolojisini bozdu, Günah İnsanlara, Ceolar Krallık yapıyor, Fransada orda burda geziyorlar, gariban çalışanlarda, tam köle misali beyfendileri besliyorlar.

Genel sorun herhalde internet kopup duruyor benim.
  • İnternet normal ama işlem merkezi açılmadı. Şifre hatalı dedi daha sonra Tek Şifre açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.