Bildirim
Online islem merkezi çalışmıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet bendede çalışmıyor sabahtan beri aynı hataları veriyor -
Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye.
O kadar fazla şikayet varki, konuştuğum müşteri temsilcisi kızcağızın asabı nasıl bozulmuşsa, yürekten yazıyorum üzüldüm, nerdeyse ağlayacak, canınızı sıkmayın dedim, İnsanlara size değil, firmaya kızıyorlar, oysaki sadece arıza kaydı verecektim :)
Şaka bir yana, TTNET çalışanlarınında psikolojisini bozdu, Günah İnsanlara, Ceolar Krallık yapıyor, Fransada orda burda geziyorlar, gariban çalışanlarda, tam köle misali beyfendileri besliyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: andy1
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
Teknik arıza varmş müşteri hizmetleri bile duruma bakamıyor hiçbirşeye.
O kadar fazla şikayet varki, konuştuğum müşteri temsilcisi kızcağızın asabı nasıl bozulmuşsa, yürekten yazıyorum üzüldüm, nerdeyse ağlayacak, canınızı sıkmayın dedim, İnsanlara size değil, firmaya kızıyorlar, oysaki sadece arıza kaydı verecektim :)
Şaka bir yana, TTNET çalışanlarınında psikolojisini bozdu, Günah İnsanlara, Ceolar Krallık yapıyor, Fransada orda burda geziyorlar, gariban çalışanlarda, tam köle misali beyfendileri besliyorlar.
Genel sorun herhalde internet kopup duruyor benim. -
İnternet normal ama işlem merkezi açılmadı. Şifre hatalı dedi daha sonra Tek Şifre açıldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X