Şimdi Ara

Online Kredi Kartıyla Yemek Siparişi Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok müşkül durumdayım :D cebimde 5 kuruş para yok.Ancak babamında bir kredikartı var annem ile babam ayrı olduğu için babam bana uzak bir noktada onun kredi kartını internet bankacılığında sanal kart yapıp alışverişte (gittigidiyor,sahibinden) kullanıyorum ve şu anda atıptır söylemesi açlıktan dışkımı yiyecem bana sanal kartım ile alışveriş yapabileceğim bir site gerekli yemeksepeti.com'da yok yani Ankara'da online kredi kartı ile ödeme alan yer yok.Bir yardımcı olu verirseniz çok minnettar kalıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.sendal

Arkadaşlar çok müşkül durumdayım :D cebimde 5 kuruş para yok.Ancak babamında bir kredikartı var annem ile babam ayrı olduğu için babam bana uzak bir noktada onun kredi kartını internet bankacılığında sanal kart yapıp alışverişte (gittigidiyor,sahibinden) kullanıyorum ve şu anda atıptır söylemesi açlıktan dışkımı yiyecem bana sanal kartım ile alışveriş yapabileceğim bir site gerekli yemeksepeti.com'da yok yani Ankara'da online kredi kartı ile ödeme alan yer yok.Bir yardımcı olu verirseniz çok minnettar kalıcam

Çoğu firmada kapıda kredi kartı ödeme seçeneğ var

• quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

Arkadaşlar çok müşkül durumdayım :D cebimde 5 kuruş para yok.Ancak babamında bir kredikartı var annem ile babam ayrı olduğu için babam bana uzak bir noktada onun kredi kartını internet bankacılığında sanal kart yapıp alışverişte (gittigidiyor,sahibinden) kullanıyorum ve şu anda atıptır söylemesi açlıktan dışkımı yiyecem bana sanal kartım ile alışveriş yapabileceğim bir site gerekli yemeksepeti.com'da yok yani Ankara'da online kredi kartı ile ödeme alan yer yok.Bir yardımcı olu verirseniz çok minnettar kalıcam

Yazıyı bir daha oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

Yazıyı bir daha oku.

Ankarada yok eminmi arkadaş ? Okudum yazıyı en kötü dominos var cahil olmayın

• hocam online kredi kartı ile ödeme yok kredi kartı var :) yanlış anladın istersen kendinde araştır.
  • Online yok sanırsam
  • sanal karttan bahsediyor arkadaş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende zamanında bu duruma düşmüştüm. Yemeksepetinde falan hiçbir yerde yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.