benim pc de 2gb ram 1 gb 128 bit ati 4650 ekran kartı p4 3.40 ghz islemci (O.C)li 80 gb HDD
gelelim soruna benim pc monitörlü olduğu için COD MW3 1024.768 de high da akıcı bir sekilde oynayabiliyorum Crysis 2 de de ayni sekilde ama Online Combat Arms da sadece çatışmalarda takılmalar yapıor denemediğim şey kalmadı Lütfen Yardım Edin..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
@ fatihibis
takılma yapan oyun orıgınal olmayabılır..
8 net var sınırsız arkadaslar
Hattınızın ping durumu buna sebebiyet verebilşir. 8 mbit olması çok da önemli değil.
beki kardes bunu nasıl halledebiliriz ?
wwww.speedtest.com teste başla ping degerın 10 - 30 arası ise normal 30 dan yuksek çıkarsa kırmızı alarm
ping im 425ms çokmu eğer çok ise nasıl düşürebiliriz?
Yamicsoft diye bir araştır. XP yada Vista yada Seven işletim sistemi için programları var. Ordan network değerlerini değiştirebilirsin. Fakat biraz uzman bilgi gerektirir. Senin yerinde olsam, en son çıkan network kartımın driver dosyasını indirir onu ilk önce kurarım. Sonra yazılımsal yada donanılsal firewall ayarlarını gezerim. Bunlarda takılmaya sebebiyet verir. Bir de internet hızın yada driver vs. ne kadar hızlı olursa olsun, eğer server'da kasma varsa client side yani senin tarafına da yansır. Kaldı ki combat arms network'ü ne kadar iyi kodlandı online oyun için ? Örneğin quake 4'te de ağır grafik var yada battlefield 3'te de.. ama bunlarda takılma göremezsin. ( Server'ları ve kodlamaları sağlamdır. )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme