Şimdi Ara

Online Swatch Mağazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Netten Swatch saat almak istiyorum böyle Gittigidiyor tarzı bir site var mı online satış yapan? Swatch'ın Türkiye sitesinde satın alma işlemini yurtdışına yönlendiriyor onun yurtiçi olanını arıyorum.

• konuyla alakasız yorumum

istanbul - Bakırköy "Carousel" giriş katta standı var
  • Olsun gene de sağolasın hocam gene de stand öğrenmiş olduk İstanbula gitme şansım bu aralar yok netten sipariş vermeliyim.
  • Başlıkta yazdığın gibi google'ye yazarsan sonuç alırsın dostum.
  • 2 tane swatch saat almıştım onceden, ikisindede aynı kronik sorunlar cıkmıştı..kronometrelerı cabuk bozuluyor kayışların omurleri cok kısa tarih gostergeleri cabuk bozuluyor piller cabuk gidiyor ..
    bence swatch tarzı saatlere bulaşma arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisay

2 tane swatch saat almıştım onceden, ikisindede aynı kronik sorunlar cıkmıştı..kronometrelerı cabuk bozuluyor kayışların omurleri cok kısa tarih gostergeleri cabuk bozuluyor piller cabuk gidiyor ..
    bence swatch tarzı saatlere bulaşma arkadaşım

+1

ve cam çatlama durumunda sana verecekleri cevap ya bu saati çatlak kullan ya da git yan sanayide değiştirsinler bu durumda su geçirme özelliği sizlere ömür. bu kullan at swatch saatler ile ilgili en popüler forumlara detaylı konu açıp Türkçe ve İngilizce facebook sayfası açarak mümkün olduğu kadar çok kişiye duyuracağım. bana uğrattıkları zararın kat kat fazlasını onlardan çıkaracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 21 Ağustos 2010; 7:27:51 >

• Swach zaten anlamı itibari ile İkinci saattir. Yani güzel pahalı bir satiniz olur onu her yerde kullanamazsınız. Gündelik işler için swach gibi saatlerden alırsınız. Ama nedense başta kızlar olmak üzere bizim millet tarafından çok kaliteli zannediliyor. Swachın mantığı kullan attır zaten. O yüzden kapalı kasa yapısı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangar ayakkabı mağazası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.