Youtube ve benzeri sitelerden video açtığım zaman Görüntüde Takılmalar meydana gelior. Bazen donuyor ve Hızlı şekilde görüntüye geri gelip takıla takıla devam ediyor.
Bilgisayara formatı yeni attım bu sorunu çözebilmek için ekran kartını gerekli programları vs. yükledim lakin problem devam ediyor.
Yardımcı olabilecek varmı?
Up!!!!
14 dakikada cevap alamayınca çocuklar gibi uplayan kardeşime, biraz sabırlı olmasını diliyorum... cevaba gelince donanımsal ve yazılımsal bir sıkıntı yok ise net hızı ve seçtiğiniz sitenin hızı size bu sıkıntıları yaşatacaktır...iyi akşamlar
8mb internet hızım var youtube a girmek için ne kadar hız lazım? Format atmayı bilen Netin yavaş olup olmadığını bilecek kapasiteye sahiptir bence. bilmediğim başka bişey var onu soruyorum Net hızı kadar basit değil.
Çocuksu Konuya Cevap verdiğin teşekkürler arkadaşım.. :)
İzlediğin her video aynı mb' a sahip değil 3 dk 1080p video 500 mb ile 3 dk 10 mb video arasındaki fark dağlar kadar. İzlediğin videoların Pixel değerini incele birde hız testi yap. ( mb diyorsunda gerçekte ne kadar alıyorsun bunu iyi araştır.)
Aynen etoxer dediğin doğru. Lakin 360 pixelle 10 numara izlenior dolma süresinden dolayı değil biliyorum o kadar da değil yani ama teşekkürler önerin için 8mb ttnet hız testinden alınan sonuç :)