Şimdi Ara

ÖNLİSANS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben myo basım ve yayın teknolojileri okudum. Önlisans kpssye hazırlanıyorum fakat arkadaşım boşuna hazırlanıyorsun sizin bölüme kadro yok dedi gerçekten de öyle mi 6 aydır boşuna mı emek veriyorum ben :(
    Eğer öyleyse önlisanstan değilde meslek lisesinde okuduğum bilişim teknolojilerinden tercih yapabilir miyim ?

• up
  • bende aynı durumdayım merak ediyorum bunu.
    önlisans 3291 kontrol ve otomasyon okudum ancak bugüne kadar hiç açılmamış kadro bu bölüme.
    liseden ise 2023 elektrik-elektronik mezunuyum. ikisine birden girip duruma göre birinden tercih yapma şansım var mıdır?
  • Adayların birden fazla öğrenim düzeyinde KPSS’ye girmeleri mümkün değildir. 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans sınavıyla ilgili kılavuz ayrıca hazırlanacak ve adaylara duyurulacaktır.2016-KPSS Lisans’a son başvuru tarihi olan 31 Mart 2016 tarihi itibarıyla lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar, ön lisans veya ortaöğretim düzeyinde yapılacak sınava başvuramazlar.

Şöyle birşey buldum. Bu demek olurki tercihte yapamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz asla pes etmeyin +85 puan aldığınız zaman gardiyanlık,katiplik,itfayecilik , havacılık vb (Daha çok kurum var) girebilirsiniz.Bölümünüzün ataması olmayabilir ancak bi anda bakarsın kadro açılır burası türkiye bence sen emeğini ver karşılığını elbet alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    2 ay önce açıldı
    Ortaöğretim Kpss
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.