Şimdi Ara

Önümdeki araç orta şeritte aniden durdu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
15.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bemimde başıma bi olay geldi sıkışık trafikte adam arabaya arkadan çarptı indim aşşağıya sen geri geri geldin vurdun dedi bana sen ne diyosun felan derken bana bide sen ceptelefonuyla konuşuyodun demezmi.... Ha onuda niye diyo inerken bide araban cep telefonum çalınmasın diye elime almıştım telefonu... Bu şere...ler adamı ipe gönderir bu yalanlarla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

bemimde başıma bi olay geldi sıkışık trafikte adam arabaya arkadan çarptı indim aşşağıya sen geri geri geldin vurdun dedi bana sen ne diyosun felan derken bana bide sen ceptelefonuyla konuşuyodun demezmi.... Ha onuda niye diyo inerken bide araban cep telefonum çalınmasın diye elime almıştım telefonu... Bu şere...ler adamı ipe gönderir bu yalanlarla....

Sırf bu şerefizler için aracın önüne ve arkasına minik spy kamera koyup sürüş halinde sürekli kaydettircen minik bir hdd'e.
    böyle bir olay yaşandığında herif yalan söylüyorsa hiç cevap vermeyecen polis çağırıp videoyu gösterecen. o şerefsize 1000 tokat atsan bu kadar etkili olmaz. yerin dibine sokacan

• Arkadan vurma olayında mesela 90 ile gidiyorsunuz, önünüzdeki araçla aranızda 45 metre var, araya biri girdi tam o sırada da öndeki araç fren yapınca aranıza giren araçta fren yaptı, sizde vurdunuz. İspatlanırsa böyle olduğu suçlu olmazsınız ama zor tabi. Önünüze atlayan aracın sürücüsünün dürüstlüğüne kalmış..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.