Şimdi Ara

Önümüzdeki dönemde ne olursa ötv de indirme gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ve nisan aylarında otomobil piyasasının beklenenden fazla daralması sonucu düşen satışlar ve düşük satışlar nedeniyle toplanan verginin geçen senenin altında kalması, otomobil firmalarının baskıları, vatandaş tepkisi, gibi durumlarda ötv de indirime gidilebilir mi sizce ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu millet her koşulda şükretmeye biyad a programlı bekle az daha zamlansın satışta patlama olur kuyruk olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

bu millet her koşulda şükretmeye biyad a programlı bekle az daha zamlansın satışta patlama olur kuyruk olur

Ben satışlarda patlama olacağını düşünmüyorum herkes borçlu artık. 2017 modellerde satış rakamlarının daha fazla düşeceğini düşünüyorum

• 2016 eldekiler bir erisin düşüşler daha net ancak 2018' de anlaşılacak. Orta üst seviye (7-8k maaşı olanlar) normalde sıkıntıdan krediyle araba değiştiriyorlardı. Onlar da farkında aldıkları maaş 2 senede eridi ve kime sorsam arabası altın değerinde şu an. Kimse 120 bine dizel C sınıfı araba almak istemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sholmes

quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

bu millet her koşulda şükretmeye biyad a programlı bekle az daha zamlansın satışta patlama olur kuyruk olur

Ben satışlarda patlama olacağını düşünmüyorum herkes borçlu artık. 2017 modellerde satış rakamlarının daha fazla düşeceğini düşünüyorum

bence eiyye gidiye herkeş zengin herkeşin sadece Allaha bi can borcu var, nisan dan sonra satışları bak gör

Türkiyede ki zenginlik bitmez buna inan mayıs sonu gör her yer g30 olacak

hani titaniğin sloganı varya "bu gemiyi tanrı bile batıramaz"

ha işte o

satış patlamasına Allah bile engel olamaz ekonomimiz çok büyük ve güçlüyüz

g30 haziranda bu milletin oyuncağı olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

2016 eldekiler bir erisin düşüşler daha net ancak 2018' de anlaşılacak. Orta üst seviye (7-8k maaşı olanlar) normalde sıkıntıdan krediyle araba değiştiriyorlardı. Onlar da farkında aldıkları maaş 2 senede eridi ve kime sorsam arabası altın değerinde şu an. Kimse 120 bine dizel C sınıfı araba almak istemiyor.

Geçen sene 0kmsini alacağın fiyata bu sene ikinci elini bile alamamak koyuyor insana. Galiba orta seviye maaşı olanlara o paraya araba alma ev al zammı oldu bu biraz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sholmes -- 22 Mart 2017; 15:30:08 >
  • ÖTV ye indirim falan gelmez kendimizi kandırmayalım ülkemizde koyun çok zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • indirim falan olmaz.Kimse takmıyor.Parası olan bastırıp alıyor valla.Bizim milletimizde tepki verme olayı yok ki.3-5 ay kimse almasın araba bak ne oluyor.Ama yapamazlar.50binlik arabasını satar gider 100 binlik alır..
  • En fazla 0 faiz kampanyası hadi bide zam yapmasınlar fazlası görünür durum için hayal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötv ye indirim gelmez 2017 ve 2018 için çok net konuşuyorum
  • Bir EVET herşeyi yoluna koyacak

• çok büyük ekonomik kriz lazım
  • Arkadaşlar ola ki bu sene sonunda ötv indirimi geldi.Peki şuan,yarın,Nisan,mayıs,haziran ve diğer aylarda "ötvli" almış olanlar bu işten zarar etmiş olacak.Çok büyük haksızlık olur bence.Ozaman örnek veriyorum bu sene ilk 6 ay içinde araba alanları devlet enayi durumuna koymuş olmaz mı ?

• Devleti döndüren tek para kaynağı benzin ve otomobil vergileri. Devlet hiç bindiği dalı keser mi? Aslında bunu çözümü basit. Bir-iki ay almayın yahu, almayın, bakıyorum kim benzinden, pahalılıktan şikayet etse gidiyor en lüksünü alıyor, sıfırını alıyor. Sorsan " E pahalı naapalım, yapacak bir şey yok" diyor. Müstehak, müstehak.
  • lion_koc kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, o yüzden daha çok zam gelmeli ki zamanında devlete sahip çıkanlar daha ucuza araba almış olsun. Elini cebine atmayanlar da pahalı pahalı almak zorunda kalsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Aynen öyle, o yüzden daha çok zam gelmeli ki zamanında devlete sahip çıkanlar daha ucuza araba almış olsun. Elini cebine atmayanlar da pahalı pahalı almak zorunda kalsınlar

"Elini cebine atmayanlar" tabiri bence "Elini cebine atamayanlar,gücü yetmeyenler" olarak anlamak daha doğru olur sanırım

• meybi

• Hiç kimse 3-4 ay boyunca araba almazsa, ÖTV kesin düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim toplumuz sagilmayi çok sever zenginimiz besili fakirimiz besisiz inek misali konut olsun araba olsun hepsini belli bir bölgeye ayırır sonra sadece ev parasına araba parasına çalışan insanlar oluşur hayatı boyunca iyi para kazandırır kararsızdır araba alacagin para ile inek al dua edersin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yessor -- 22 Mart 2017; 18:12:34 >
  • daha bugün gittim 3 bayiye, araba falan yok ellerinde fazla.. satışlar düşmüş olabilir ama halen iyi durumda, satıyorlar çatır çatır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.