Şimdi Ara

onvo 12 uzun dönem kullanım testi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
4
Favori
11.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer tekerin jantını söktüyseniz mutlaka sıkı silikon ile yapıştırın, yoksa çukur tümsek geçişi jantı tutan vidaları zorluyor ve vida yatakları bozuluyor vidayı dışarı düşürüyor. Orj vidası kıza kalıyor yapıştırmış olmalı ve uzun vida ile değişmeli

Bu konu çokomelli. onvo 12 uzun dönem kullanım testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 16 Mayıs 2024; 20:8:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onvo 12 uzun dönem kullanım testi onvo 12 uzun dönem kullanım testi

Arka amortisör sertliğini kendi kestiğimiz yay ile değiştiriyoruz arkadaşlar.

İnternetden cg 125 amortisör yayı sipariş ettim.
    Spral ile dikkatlice yayı ucundan 2 tane 9.5 cm kesiyoruz. İsteyenler, çıkan yay boyunda yani 2* 4 cm olarak da kesebilir .

Ben amortisör içinden çıkan siyah destek tarzı malzemeyi kullanmadım. Onun yerinde oluşan boşluğun içini de yay ile doldurmuş oldum. (4+5.5cm)

İçine metal yağlayıcı sıktım. İsteyenler gres yağı da kullansın mutlaka.

Vallahi daha önce neden değiştirmedim diye hayıflandım. Onvo da ilk yapılması gereken arka amortisör yayının CG125 Amortisör yayı ile değişimi olmalı

• Arkadaşlar arka amortisörünüz çatladı kırıldı ise kaynak sonrası L profil kesitirip vida atarsanız ömürlük olacaktır.

Usta yapmasını tavsiye ederim.
    onvo 12 uzun dönem kullanım testi lar onvo 12 uzun dönem kullanım testi

• Arkadaşlar kullanıma bağlı olarak far ve kornaya giden tek kabloyunkısa üretmişler. Ve sağ sol yaparken sürekli geriliyor ve koparak far çalışmıyor ,kötü durumda kısa devre yapıp akü kontrolcüsünü kısa devre yapıyor. Sol yaparken bu kablo geriliyorsa mutlaka kablo koruma içinden ön tarafa doğru uzatmaya çalışın. Farı elinizle geriye doğru çekin kablo serbest kalsın. Yoksa masraf büyük olacak.

onvo 12 uzun dönem kullanım testi

• arkadaşlar onvo 12nin ortalama pil ömrü kaç kmdir? bu arada göstergenin gerçeğinden fazla km olarak ölçümlediğini de göz önünde bulundurun.

• meta777 M kullanıcısına yanıt
    Bataryalar kullanıma bağlı ölür. Hatalı şarj, yüksek sıcaklık, kısa devre yapılması, yanlış voltaj akım , sıcak soğuk değişimleri, batarya kontrolör arızaları ilk aklıma gelenler

Yatan jel AGM aküler de kendi kendine bozulur yıpranır. Az kullan sonra şarj et şeklinde kullanılmalı

İlk aldığımda 45 km gidiyordu kapasite düşmesine bağlı iki yıl içinde 30 35 falan görüyor. Hızda değişme yok. Sadece kapasite düştü

• cihaz fiyatları onvo12 22bin tl, onvo12x 31bin tl civarı...fiyatlara zam geldi belirtelim.

• 4bin km yapılmış gösteren onvo 12 alınır mı asıl sorum bu sizlere....

Bataryayı lifepo4 ile değiştirirsin ,yalnız aliminyum çatlak kırık olmasın gövdede. Motor yanık gidici olmasın. Fren tutucuları kırılmamış eskimemiş olsun

Cihazını işi bilen tamirciye göster mutlaka

5-6 bin yapmış bile alınır AMMA çok temiz kullanılmış olması lazım.

• Ov 012 uyumlu iç ve dış lastik ölçüleri nedir?

Dış lastik Üzerinde 80/60-6 yazıyor.

80/65-6 uygun olur mu?

Kendi dış lastiği çok ince hemen patlıyor. Bende iç lastik taktım.

Et kalınlığı daha fazla başka dış lastik ne olabilir?

İç lastik 10x2.5 kullanıyorum. Uygun Başka ebat var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakemal -- 26 Haziran 2024; 1:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakemal K kullanıcısına yanıt
    TY de arama yapın, satıcıya ölçüsünü sorun. Daha doğru olacaktır.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Ölçüsü belli. 8060-6 10 inch.

Başka ebatta uyar mı acaba onu merak ettim.

Jant çapı mecbur 10 İnch olacak.

Lastik yüksekliği farklı olabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakemal K kullanıcısına yanıt
    Orjinal de çıkan ne ise o ebatta lastik kullanılmalı.

Geçen ay lastiğin janttının üzerine çıkan geniş çaplı lastik takılmış bir onvo ile karşılaşmıştım.

1800 km de cihazım ve lastiklerde diş kalmadı. 1500km yaptıysa yeni lastik şart.

• onvo 012 fren teli değiştirme

arkadaşlar arka fren telini yağlamadığımız için içinde tek tel kopmuş zor çekiyordum.

bisikletçiden 2metre fren teli alıp değiştirin. 100 ödedim. sökmesi takması çok basit. sökerken frenin geri çekme yayını düşürmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 28 Temmuz 2024; 0:24:32 >
  • navee n65 gaz kolu arızalandı, açtım içini belki tamir ederiz diye ama o kadar narin kıl gibi kablolar pes doğrusu. Yenisini nereden ucuza temin edebiliriz bilgisi olan var mıdır?

• Lord L kullanıcısına yanıt
    TEMU Ali 1688

• onvo 12 uzun dönem kullanım testi onvo 12 uzun dönem kullanım testi

Arkadaşlar 012 nin iç lastiği yok yani tubeless.

Neyse , sibop dibinden hava kaçırmaya başlayınca bisikletçi den bir tane 50 liraya eğri sibop aldım. Yağlayıp yerine yavaşça takarken arka tıpa bölümünden yırtıldı. Sibop çöp oldu.

Gittim iki tane daha.. 50x2

Sonra 3 tane yiba çarşısında 50 ye 3.

Hepsi çöp oldu. Takarken yırtılıyor.

(Bir tanesi takılır gibi oldu bisikletçi ve lastikçiler şişiremedi çünkü lastik jant üzerine tam oturmamış halde. Yanıcı gaz ile şişirmek gerekebilir.

Onvo Maltepe servisine lastiği söküp götürdüm. Sibop takılacaktı fakat sanırım onlarda takamadılar beni arayıp iç lastik takacağız dediler kabul ettim. İç lastik 550, 100 de işçilik verdim. Ben şok.

Neyse cihazı 2 saatte topladım. Fren ayarını yeniden yaptım.

Ayrıca bisikletçi ve motorcular bu lastiği tamir etmeye yanaşmadılar.

Bu ürünü servis varsa alın. Yoksa elinizde kalır.

• Sibop kapağı frene dokunuyorsa, freni traşlayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.